Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > for Tuner2

o Navštíveno 2816x o
o 18.09.2007, 03:38 | MarauderZ28
tohle by bylo možná dobrý přečíst .. jako bys to psal téměř Ty ten úvod ...
[ Link ]

o 18.09.2007, 10:44 | Tuner#2
Jak můžeš vědět co bych napsal já, to teda nevím, leda že bůh umí číst myšlenky?
o 18.09.2007, 10:48 | Daryl (A)
kus ... oba ...
o 18.09.2007, 19:49 | MarauderZ28
nebylo to myšleno špatně Daryl to ví a můžeš se zeptat i Tappaji neb sem se s nima o tom bavil, když sem to vložil bylo to vkládaný z úplně jinýho důvodu a rozhodně ne z toho abych tě stíral apod ...
o 19.09.2007, 09:18 | RedBaron
Hele, vy dva byste měli jít na pivo. Povinně.
o 19.09.2007, 11:29 | Tuner#2
MarauderZ28: Pokud to bylo vkládáno za účelem, abych si přečetl ten sloh od Tebe a upravil si názor, tak to beru, ale stačilo napsat jen první část příspěvku. Ta druhá, byla zcela zbytečná...
o 19.09.2007, 12:18 | tappaja
presne taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
o 19.09.2007, 22:19 | MarauderZ28
ok já to druhý sem dával jako stejnou věc co tvrdíš ty, jen on to zaobalil tak aby to nepůsobilo tak tvrdě ... každopádně jak už sem psal chtěl sem po A aby to upravil neb Tapíkovi se to zdálo, že to jak sem to napsal nikdo nepochopí Daryl mi říkal že to nechá bejt ...

for RB: Pivo nepiju :o)
o 20.09.2007, 09:27 | RedBaron
MarauderZ28: Tak si dáš čokoládu ale jsem přesvědčenej o tom, že kdybyste si pokecali naživo, tak máte po problému :o)
o 20.09.2007, 09:38 | Šlaušek
hele, oba... je teda plasma lepší než LCD ?

:DD
o 20.09.2007, 09:40 | .mycTD
...a co na to kocka? :-)
o 20.09.2007, 10:38 | Tuner#2
MarauderZ28: Ale jak můžeš vědět co já si myslím třeba konkrétně o Tobě? Nikdy jsem neodsoudil člověka jen dle konfliktu na fóru, ano mám pár jedinců s kterýma na fóru nesouhlasím a ani nevycházím, ale nikdy není nad osobní kontak a i ten jednorázový to nezachrání. Abych poznal člověka a pustil si ho "k tělu", tak to trvá podstatně delší dobu. U Tebe se mě nelíbí to Tvoje nadřazené chování ( je to můj názor a tak na mě působí Tvé příspěvky včetně tohodle) a používání urážek hned jak Ti někdo napíše opačný názor. Já beru Tvůj všeobecný přehled a znalosti, které tady má jen minimum lidí. Bohužel taky pár znalostí mám a jsem hodně neústupný a jen tak mě o opaku někdo nepřesvědčí, pokud se to příčím mým znalostem. Nikde jsem nepsal, že vím všechno a vše co říkám, je 100% pravda, tu nemá nikdo a pravda je vždy někde uprostřed :o) Po přečtení Tvého článku se omlouvám, za nařknutí, že na autě si nic neděláš sám a dál bych se v tom už raději nepitval, nebo to zase skončí tam kde nechcem - teda alespoň já už ne.

Šlaušek, .mycTD: opakovaný vtip není vtipem :o)

RedBaron: Asi máš pravdu :o)
o 20.09.2007, 11:34 | Kapka (M) | Upraveno: 2007-09-20 11:35:05
hele koukejte oba dva vychladnout...nebo to tady promaznu..klidek pohoda..vždyt je preci venku krasne,tak bežte nekam ven radsi obtežovat nejake princezničky než neustale tady rozpoutavat žabo-myší války...jste jak malý kluci na pisečku ...
o 20.09.2007, 13:50 | tappaja
kapku mimo...
Ja sem Jirkovi rikal, ze ten popisek k tomu byl mimo misu a hlavne uuuuuuuuplne zbytecnej.
A myslim, ze sou oba dost vychladli a neni treba je takhle umravnovat (mi to pripomelo ten prispevek, kde na normalni Jirkovu odpoved zaznelo neco podobnyho:o)
o 20.09.2007, 14:03 | Tuner#2
Taky nevidím důvod tady něco mazat. Jsme ve vzkazech a v rámci slušnosti (která zde nebyla dle mě překročena z žádné strany) si tu můžem psát cokoliv.
o 20.09.2007, 18:39 | .mycTD
Tuner#2: jsem ten posledni, kdo se tu opakuje ;-)
o 21.09.2007, 09:33 | Tuner#2
.mycTD: Opakování je matka moudrousti :o) ale o špatných vtipech to neplatí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3692 sekund.