Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To: tmx.806 a všichni

o Navštíveno 2316x o
o 14.09.2007, 12:31 | Majk-fox
Hele prodáváš v bazaru dývko,už tejden. tak ti píšu, na majl na fóru dvakrát, že o něj mám zájem a bral bych ho. Ale vůbec se neozýváš, ale příspěvky sem vkládáš.

Takže pro všechny ,až tady uživatel tmx.806 bude zas něco prodávat, tak to berte s rezervou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o 14.09.2007, 14:01 | TROY
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
myslim,že tmx má ted jiný věci na práci než DVD
o 14.09.2007, 15:14 | Majk-fox | Upraveno: 2007-09-14 15:15:51
A jaký Víťo??? Když normálně přispívá na forum po tom, co sem mu dvakrát psal. Tak asi čas má a je slušnost alespoň napsat , sorry, neprodám nebo nemám čas.
o 14.09.2007, 15:42 | TROY
:) má prcka a když tak se k němu sjeď do Ronova :)
o 14.09.2007, 15:52 | Majk-fox
Njn, ale přesto by mohl odpovědět na AHC surfuje. Prcka mu přeju:-)
o 14.09.2007, 19:31 | tmx.806
OK, necerti se - zatim neprodavam, kdyztak ti dam vedet jako prvnimu...

nenasel jsem odpovidajici nahradu.

A prestan se do me laskave navazet - tvejch 10 inzeratu na jednu a tu samou motorku me taky nadzdvihavalo a mlcel jsem - tak klid...
o 14.09.2007, 19:57 | Majk-fox
Tak odepíšu, nenašel sem náhradu, neprodávám, já bych to bral:-) A s tou motorkou to je uplně něco jinýho, byla tady 2 x a nenašel se zájemce, poprvé za jinou cenu, než podruhé, změnila se cena,tak sem inzeroval znovu a určo bych se případnému zájemci ozval. Nic, už to neřeš, jen sem chtěl vědět jestli to teda prodáš, když to už inzeruješ, tak si to rozmysli, jestli vážně prodáváš.

Pozdravuj prcka a ať ti dělá jen a jen radost:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3145 sekund.