Navštíveno 2324x

28.08.2007, 12:58 |
Směty Kdo má účet na ebay a pomohl by mi nechce se mi tam registrovat kvůli této drobnosti.
[ Link ] Kdyby někdo byl ochoten ozvěte se prosím nějak se domluvíme, díky.
kdybys nebyl od irenky prdlej makem za ucho tak sem schopnej ho sehnat levněj než ho vydražíš s poštovným

29.08.2007, 09:41 |
Směty kleneex a jak by jsme se mohli domluvit domluvili chtěl bys to v korunách nebo v eurech, dopředu nebo až při předání? Nevím jak doprava k tobě takže kdyby to klaplo mohl bys mi napsat cenu atd... díky.

29.08.2007, 09:44 |
Směty | Upraveno: 2007-08-29 09:44:33
Kallin: No psal jsem v jiné sekci něco podobného a neozval ses a buď tak hodnej a neotírej se o moji ženu, ta s tím nemá nic společnýho.
[ Link ]
existuje telefon a máš to za rohem. nesedím tu deně a nečtu každej příspěvek. pardon Pane a Paní Smětákovi

29.08.2007, 10:04 |
Směty mě nasralo že jsi se začal navážet do mojí. Jo telefon existuje, ale když mi nikdo neporadil tady tak jsem hledal na ebay. Jinak dík za snahu, jen trošku slušnějc.
penizky bach bral predem nerad bych zustal na tom sedet
jinak pocite 7,50 za ibus + asi nejakech 5-10 euro za postovne do cz +220,- za prevod do nemecka.
muzu ti to klidne dotahnout ale ti to pisu jen aby si vedel na kolik ti to vyjde

29.08.2007, 10:38 |
Směty Mohl bych tě poprosit o hrubou celkovou částku a pak měnu ve které bys to chtěl zaplatit ještě nějakou adresu nebo číslo účtu kam to poslat, kdyžtak mi to pošli na mail. Jsem se chtěl zeptat na předání jestli osobně a nebo pošta.
ted ti napsal že tě to vyjde zhruba na 700 celkem. když bereš kurz 28. posledně sem si ho kupoval za 250:-) pro sebe
[ Link ] ve vyhledávači toho je. se to tady už řešilo několikrat

29.08.2007, 12:54 |
Směty Kallin: Sem to hledal přes google a nevyšlo z toho nic rozumnýho, jinak díky. Kleneex: když je to v republice tak to koupím tady, děkuju moc za pomoc.