Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Escudo - to je domluva

o Navštíveno 2119x o
o 26.08.2007, 11:13 | ruffrider
tak jsem v sobotu ráno přijel do Mimoně, rovnou jsem se hrnul k linovkám, nikdo z pořadatelů o AHC nic nevěděl a ti maníci co kempovali na trávě za auty na mě kolukali jak kdybych byl z jinýho světa. Potom jsem se ti pokoušel x-krát dovolat ale byl jsi pořád nedostupný. Škoda že to takhle dopadlo. Jenom by mě zajímalo kde jste teda byli...

o 26.08.2007, 11:57 | ruffrider
sorry zav chyby - notebook keyboard
o 26.08.2007, 11:57 | ruffrider
sorry za chyby - notebook keyboard
o 26.08.2007, 12:28 | Escudo
ruff: to že jsi se nedovolal nebvyla moje chyba, byla totálně přetížená síť, to se můžeš zeptat kohokoliv kdo chtěl volat, já sám jsem se vždycky dovolal tak na podesátý. Jinak uvedu všechno na pravou míru i když to bylo už popsaný v threadu Akce/Srazy. Dost lidí řeklo, že přijednou už v pátek večer, takže jsme se domluvuili s těma klukama co to tam měli do půlnoci hlídat, že pokud přiede někdo z AHC, tak ho tam pustěj, vybrali a okolíkovali jsme plac pro cca 6 aut vpředu a dost místa vzadu, rozložili altán, stan, gril no a čekalo se.... a to krásně do devíti, ale nikde nikdo. Pak mi přišlo vcelku blbý zabírat takovej plac jednim autem navíc hned z boku u libovek, když ostatní neměli kde stát, no a kždyž padla devátá, tak jsem čekání vzdal, sbalil se a jel se vším k Johaníkovi, proto jsem to dal i na forum že už jsme u něj. Co se týče domluvy, tohle fakt musíš chápat, druhej den tam bylo našlapáno a já bych tam držel úsek 15 metrů jednim autem, kdyby aspoň někdo z těch co to slíbili přijeli, bylo by všechno jinak. Snažil jsem se o tom informovat na foru ještě večer a johanik to napsal. Ale jsem poučen pro příště, prostě od každýho telefon a volat dopředu jestli pojede, nebo jestli si to za posledních 10 minut nerozmyslel, protože mě to fakt mrzelo
o 26.08.2007, 12:32 | Escudo
Johan už byl trošku v oblacích, ale...

24/08/2007 22:49 johanik (P)
Tqak oznamuji, ze sme v lihu, vsici delala jsi chybu, zed tu nejste, jelikos nikoed z AHC nedorazil, EDscudo a ja, alias Johanik,jsme se presunuli mezi Ustecky Tuniing Club, je tu dobra atmosfera, mame soukromy grill a EDscudova nad tu rozptiluje a trosku tady popijime cajicek, alias vodecku s juickikem, je to tu pohoda a pokracovani priste, teda rozumejte pozdeji...

o 26.08.2007, 12:34 | Escudo
jinak kdo mě zná, tak ví že pokud něco uspořádáme, tak pro to udělám maximum, kdykoliv jsme kdekoliv byli, tady už to prostě jinak nešlo
o 26.08.2007, 12:44 | ruffrider
Jasně, chápu to, nic se neděje, tak snad příště. A to že to ostatní slíbili a nepřijeli je ostuda.
o 26.08.2007, 13:15 | Escudo
věř mi že bych tě tam rád potkal
o 26.08.2007, 13:39 | ruffrider
já taky, jsem si moh hlavu ukroutit, ale žlutou a3 se zeleným altánem jsem nezahlíd:-) . Jinak jsem tam viděl toho eskorta-audinu co se tady do ní minule pustili na fóru - ten "asi" majitel na mě když jsem si ho prohlížel koukal jak vrah
o 26.08.2007, 13:58 | Escudo
třeba si myslel jestli nejseš Marauder :o)))
o 26.08.2007, 15:36 | ruffrider
to jsem si představoval co si myslí - je to von, není to von, mám mu skočit po krku... :-) já se tady tý diskuse neúčastnil, když se mu to takhle líbí tak prosím, ale já bych to asi takhle neudělal, to radši jezdím trapnou sériovkou:-)
o 26.08.2007, 17:00 | Kislik
Escudo psal jsem ti na ICQ a nad i mail ohledne potahovych latek...
o 26.08.2007, 20:43 | Escudo | Upraveno: 2007-08-26 20:44:27
Kislik: a já jsem odpovídal na mail :o) já přímo možnost nemám, ale poslal jsem ti tel kontakt přímo na čalounici, odpovídal jsem hned jak se mi podařilo dorazit dom
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3602 sekund.