Navštíveno 2183x

ten dopadl teda...

Jinak je na prodej za 20k
jj tak to je můj bývalej..... hm tak to je slušný ....kupoval to mladej kluk.....docela sem stím počítal no ...

22.08.2007, 21:03 |
m1tv to už je podruhy na tolde kolohold nekdo umi jezdit:) a za 20? to je kurna ranec na ten stav
to bude mit hnuty jen motor a strechu :) i kdyz snad strechu ne, pak by se ta cena mozna jeste dala, pokud to ma treba good podvozek nebo tak neco... ale jinak skoda rencka :(

23.08.2007, 06:11 |
MiraF ...klasika,...
chudák auto, to je podle mýho totálka - má na 100% hnutej rám pod motorem, tudíž i celej předek - oprava nemá smysl, lepší z DE přivézt jiný auto :-(((
za 20 je nesmysl, tolik stojí 19náctka v dobrým stavu :-( (teda mladá vysypala před 3 tejdny 30 za R19 Baccara 1,8 automat :-), ale je docela dost v libovým stavu - nerezlá, dobře opečovávaná atd :-))

23.08.2007, 17:03 |
Směty Nejezdilo toto auto ještě před nedávnem po Přerově? Jestli jo tak jeszdil jak tatar kolem nemocnice neměl zábrany, je fakt že už jsem ho delší dobu neviděl. Jinak chudák auto. :o(

23.08.2007, 17:29 |
m-t-s kardinální idiot!!!
to je ten, co tu byl s urazenym kolem ?
otloukanek:-)
KhuTchi : Hele kam´s ho prodal, měl jsem dojem že jsem ho taky vídal .. ??
lidi jsou blázni,ale na druhou stranu jak z toho poznáte že to rozbil majitel? klidně mu někdo nemusel dát přednost a vletěl do něj :-(
Harryp: no už jednou tu byla fotka asi týden po porodeji s utrženým nárazníkem a ohnutým kolem, takže proto tu většina typuje majitele :o)
No jo, taky pamatuju jak tu kdysi byly fotky, jak te rencek stoji někde na trávě a chybí mu snad kolo nebo co.
ale to se za 5 - 10 t zbusi a nekdo to jeste proda jako nebouranou vonavku uvidite .-)