Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to pc experti a znalci pc

o Navštíveno 3010x o
o 15.08.2007, 17:44 | DJ_Felda
Potrebuju radu ohledne pc skrine.Po vazne nehode moji pc skrine,ktera bohuzel asi uz dlouho neprezije,bych potreboval novou nebo starsi skrin. Chtel bych aby mela ze predu aspon USB a audio.Spatne by taky nebylo aby mel LCD panel zepredu :-).Co se tyce zdroje,tak aby mel cca 400W. Cena by mela byt normalni.Ne nejaky horentni castky. Nevite nekdo nebo nemate nekdo neco???

Neco treba jako tohle:
[ Link ]

o 15.08.2007, 18:00 | clown
v pohode .. EC neni spatny za ty penize .., mozna bych pak pocital do budoucna s lepsim zdrojem :o)) a kup to v cerny !! :o))

ale je to tak narvat tam jednu desku a uz ji nevyndavat .. je to o chlup lepsi plech nez je na favoritech ... :o))
o 16.08.2007, 12:16 | Enismo | Upraveno: 2007-08-16 12:18:58
[ Link ]

já osobně mám tuhle, cena je v normě a má zepředu 2x USB, Audio a má i display s hodinama, měřením otáček větráčku na PCU a teplota PCU. má zezadu prostor na 2 větráčky zepředu dva, shora a z boku po jednom (tam je dodávanej čtyřbarevnej) takže skřín v poho a navíc i celkem vypadá, samozřejmě jde o to, co se ti líbí :)

ale kdybys chtěl jednu hodně good, tak můžu doporučit jednu Thermaltake, ale stojí cca 4500,- :)
o 16.08.2007, 14:42 | Kolousek2
Bejt tebu, beru klasiku - Eurocase. Na ty levnější skříně bacha! Tady je nějaký srovnání - [ Link ]
o 16.08.2007, 16:32 | sencom
co nejakej levnej case od coolermasteru a samostatne zdroj od fotronu??
imho eurocase taky zacal vice setrit na matrosu a ty bedny jsou vetsi blata nez drive, nap 5410....
o 16.08.2007, 19:54 | mourl
jj souhlas se sencomem....přišla mi bedna od EC a dost jsem se divil... i když mám hodně starou tu co ukazoval DJ_Felda a ta je ještě poctivá...10kg se zdrojem....nedrnčí pohoda.Ale je to už starší model nevím jak je na tom teď
o 16.08.2007, 21:07 | Reprák
nezalezi jen na wattazi zdroje ale taky na značce. Každej jde jen po wattaži, koupi si nejakej sunt case 450w, ale real je ten, ze znackovej zdroj 250W bude daleko lepší jak na stabilitu, tak na výdrž a výkon. Já mám case minitower atx chieftec, dvoujadrovyho opterona, 250gb hdd, mechaniku, ati x1650, ctecku karet a zdroj 270W. Staci to naprosto s prehledem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.