Navštíveno 2566x

takhle

04.08.2007, 14:55 |
FBS xenonman: Kdyby se ti nechtělo řezat do tapecáků, mám tu jedny z fabie, s laskavým svolením Tapíka by ste se mohli domluvit, jsou připravený na takovýhlke zásahy...:o)
mno jenze ty tam prave ted mam vzdyt si mi je ukazoval....

05.08.2007, 12:22 |
FBS nemyslím repro, repráky si tam samozřejmě dáš jiný, a ne ty papíráky co sem ti ukazoval, myslel jsem celý tapecáky na přední dveře fabie, kdyby ti bylo líto do nich řezat, voe :o)
mno tak to je to se urco siknou jen problem jestli budou stejne jako ostin to asi ne dej foto dik....
Hele ostine, jsou cerny, cerna je jen jedna. Ale protoze v moji fabii mam taky cerny, tak to asi neklapne, sam nevim, jestli nebudu neco kutat.
Nevim jestli uz mas repraky, ale tenhle zasah ti neumozni otvirat kastlik u spolujezdce, bejt tebou, mrknul bych se po "slim" repracich, ty se tam vejdou v pohode.
s tou cerna je jenom jedna bych si dovolil protestovat... na ebay v US jsem koupil airbagy, bylo tam napsano "black"....bohuzel v usa prava black do interieru Civica jak v EU neni, je to jen tmave seda... ale do cerne ma porad daleko :o(
repro co xenon che maji tusim 87mm takze jedine ven :-)
Pajo, to jo, ale tohle je jen fabia, tam si dovolim tvrdit, ze to bude 100% cerna a bude jen jedna.
Civic US, EU, LAM, ASIA, vse se muze lisit jaxvina...