Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 H-Honza:

o Navštíveno 2425x o
o 23.07.2007, 08:46 | Thullo
Ahoj, prosim te, v prizpevku
[ Link ]
jsem vcera vecer neco pripsal. Jednalo se o to, aby se kluci, kteri tam pripisovali predemnou, nerozcilovali nad tim, ze tady nekdo prodava prave tyto repliky. V mem prizpevku nebylo nic vulgarniho, urazejiciho ani spatne mysleno, tak nevim, procpak jsi to smaznul (tedy pokud jsi to smaznul prave ty). Tak jsem se te na to chtel zeptat. Jo taky jsem tam napsal, ze to nejsou repliky kvality AAA jak uvadi, ale pouze B.
Diky za odpoved THULLO

o 23.07.2007, 13:35 | H-Honza (M)
Ahoj.
ano smazal jsem to ja.
Podobna nabidka uz tady jednou byla, nechal jsem ji volny prubeh a zvrtla se ve zbytecny OT diskuze.
Proto jsem smaznul vsechno, vcetne Tveho postu, ktery sice nebyl az tak od veci, ale rovnez se netykal primo prodeje, coz snad uznas vzhledem k tomu ze jsi sam napsal omluvu za off topic.
H-H

Tvuj post:

No, nevim, proc se rozcilujete? Ma je, chce je prodat a treba se nejde nekdo, kdo je koupi! Kdo je nechce, tak ten inzerat proste prejde a TECKA! Jen bych upresnil, ze to neni AAA jak pise ale klasicky Bcka. AAA jsou o necem uplne jinem!!!
Jinak sorry za OT!
o 23.07.2007, 23:24 | Thullo
JJ v poho, jen jsem chtel vedet, oc slo :o) ja myslel, ze se treba do me pak obuli, ze se ho zastavam nebo co a tak jsi to smazal. Diky a mej se - THULLO
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.