Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Rada s koupi bytu

o Navštíveno 2745x o
o 13.07.2007, 22:43 | toxic
třebas mi někdo poradí....
Chtěl bych koupit jeden byt. Momentálně je to byt družstevní, který je psaný na přítelkyni a je k prodeji za slušnou cenu. Ona si nemůže dovolit vzít úvěr na kup toho bytu. Rozhodl sem se že ho koupím já, ale když ho koupím jako třetí osoba, tak mi ho dají za plnou odhadní cenu. Možnost je si přepsat trvalé bydliště ale to si teď nemůžeme dovolit.

Jak ho mám koupit, když kupní smlouva musí byt psaná na mne ale nechcu mít trvale bydliště v tomhle bytě???

o 14.07.2007, 09:55 | Daryl (A)
toxic: proc ne ? To trvale bydliste je preci jen uredni zaznam. Nic to nestoji. A pokud tim usetris pri koupi bytu ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3236 sekund.