21.06.2007, 11:12 |
ALESS Zdravím vás chci se tento rok vydat na dovču do BULHARSKA.Slyšel jsem nato jen samé kladné zprávy..např-relativně čisté moře,mnohem čistější pláže (oproti chorvatsku).Taky je to prý nejlevnější dovolená pro (čechy).Napište mi tu pár postřehu pokud tam někdo byl : - /
Mě jde spíše o čistotu moře,klidnější lokalitu,a hlavně volnější pláž :-)
Předloni jsme byli s přítelkyní v čenomorci, bydleli jsme v rodinném penzionu, kde se onás starali jako v bavlnce, každej den vypraný ručníky, čistý povlečení, krásný pokoje, do bulharska je prej nejlepší zajet si do takových penzionků, nabízí to hodně cestovek a jsou na to kladnější ohlasy než na hotely, bungalovy atd... jinak levně tam fakt bylo: pro představu: Pizza 40 Kč, plno rybích specialit od 80-200 Kč, výborná Bulharská vína za leahvinku kolem 100-150 Kč za lepší 300 Kč, krásné lokality na potápění, skaliska, opravdu čisté moře, v některým místech až obrovské vlny 3-4m. Jo a když levně melouny, nebo spíš vůbec neplatit: :-) všude jsou tam pole s kukuřicí a když vlezeš tak 100 metrů směrem ke středu pole tak tam to ti kořeni pěstujou a nádherný zralý 7 kilový kusy :-) takže tak.