Navštíveno 3936x

Čau, potřeboval bych radu ohledně Xenonů. Nainastaloval sem do golfika HID bixenon telescopic, ze začátku jak se rozsvítili tak bzučelo relátko, prej je to normální,. Ale ted to dělá i během jízdy, třeba dneska, ubral sem plyn a začalo bzučet, někdy to dělá někdy ne, mohl bysmi poradit co s tím, jestli je to ok, nebo mi to relátko odejde? Připadá mi to jako kdyby to vyrovnávalo napětí, nebo co? :-(( díky Mishan
tak asi bych se obratil na prodejce kdo ti to prodal, na te sade by bzucet opravdu nic nemelo :-))) nevim jak je ta sada udelane od koho je vyrobena, dneska uz tech vyrobcu a radoby dovozcu je uz vice ....

31.05.2007, 12:28 |
clown bzuci ? me piska :o)))
to se mate mne ani nepiska ani nebzuci ale ani nesviti:-)))
ale clownaku tobe piska a to je uplne normalne ale jan par chvilek a to starter pak to to prejde tady je rec o relatku... a ladu raci komentovat nebudu pac s nim je to opravdu tezke to je pripad pro chocholouska :-))))
hele dneska sem to vyndal a xenon chce jakoby bastartovat malinko zazhavi a pak umre posli ti xenon a jednotku poper se s tim:-)))
tak to uz sme domlouvali vcera adresu mas posli express a je to
nevím jestli sem to blbě napsal, ale sada je ok, bzučí to relátko co mám v autě v pojistkovce, co je napojené na světla, to sem myslel ;-)
tak zkus dat jine relatko a uvidis...
ok, taky sem si to myslel, že ho zkusím vyměnit, ale radši sem se zeptal jestli není problém jinde, díky