Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Xenonman:

o Navštíveno 3936x o
o 30.05.2007, 23:50 | mishan
Čau, potřeboval bych radu ohledně Xenonů. Nainastaloval sem do golfika HID bixenon telescopic, ze začátku jak se rozsvítili tak bzučelo relátko, prej je to normální,. Ale ted to dělá i během jízdy, třeba dneska, ubral sem plyn a začalo bzučet, někdy to dělá někdy ne, mohl bysmi poradit co s tím, jestli je to ok, nebo mi to relátko odejde? Připadá mi to jako kdyby to vyrovnávalo napětí, nebo co? :-(( díky Mishan

o 31.05.2007, 07:58 | xenonman
tak asi bych se obratil na prodejce kdo ti to prodal, na te sade by bzucet opravdu nic nemelo :-))) nevim jak je ta sada udelane od koho je vyrobena, dneska uz tech vyrobcu a radoby dovozcu je uz vice ....
o 31.05.2007, 12:28 | clown
bzuci ? me piska :o)))
o 31.05.2007, 13:23 | Lada362
to se mate mne ani nepiska ani nebzuci ale ani nesviti:-)))
o 31.05.2007, 14:34 | xenonman
ale clownaku tobe piska a to je uplne normalne ale jan par chvilek a to starter pak to to prejde tady je rec o relatku... a ladu raci komentovat nebudu pac s nim je to opravdu tezke to je pripad pro chocholouska :-))))
o 31.05.2007, 15:02 | Lada362
hele dneska sem to vyndal a xenon chce jakoby bastartovat malinko zazhavi a pak umre posli ti xenon a jednotku poper se s tim:-)))
o 31.05.2007, 15:03 | xenonman
tak to uz sme domlouvali vcera adresu mas posli express a je to
o 31.05.2007, 15:43 | mishan
nevím jestli sem to blbě napsal, ale sada je ok, bzučí to relátko co mám v autě v pojistkovce, co je napojené na světla, to sem myslel ;-)
o 31.05.2007, 15:44 | xenonman
tak zkus dat jine relatko a uvidis...
o 31.05.2007, 15:50 | mishan
ok, taky sem si to myslel, že ho zkusím vyměnit, ale radši sem se zeptal jestli není problém jinde, díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3897 sekund.