Navštíveno 2816x

takhle vypada po 30minutach tvoje lampa na vyhozeni, jeste parkrat jemne prelestit a je jako nova

hm čekal jsem to jen až budeš dodělávat xenony otevři to světlo zepředu a zkontroluj jestli všechno fachá :-)
jako ono vsechno fachalo jen jak se tam furt z necim jebalo tak to proste vypadlo ale dulezitej je vysledek a ty lampy te vyslis vlastne skoro zadara :-)
vysly jsme chtel napsat :-) a koukej sem dat fotku jako to sviti v noci :-) abych se zase mohl vytahovat jak me tu vsichni pomlouvaji jo a dostanes reklamu na 5 dvere :-)))))
jojo dám,ty to máš také za dobrý peníz když uvážím že ty moje starý střelíš s osazenejma xenonama.Jinak co se týče reklamy na pátejch dveřích to určitě nepůjde já pátý dveře nemám :-)))
myslim okno - potazmo 5 dvere :-))) no jo ale sam vis v jakem byly stavu a te prace :-)) uvidime stejne si je schovam pro sebe superb casem treba bude nekdy mozna v daleke budoucnosti
práce bylo mraky ale být nemuselo kdyby to fachalo tak jak si říkal a nesundávali jsem 10x nárazník protože nefungovalo toto pak toto pak toto a ještě toto atp.,myslím že superb bude dřív než se stihneš vyspat :-))