Navštíveno 2158x

Potreboval bych jednu radu.Nechci to nejak moc rozepisovat,ale mam takovej problem.Reknu to asi takto: Jaksi jsemse zamiloval do jedne slecny.Mel jsem ji moc rad a docela hodne.Ted bohuzel ale doslo k necemu,s cim jsem pocital,ale jinak nez to dopadlo.Nevim jak ted z toho ven.Chci na to osobu zapomenout,ale nejde to vubec vymazat ze vzpominek.Proste uplne ze vseho.Nevite o necem podobnem jako je tlacitko DELETE na pc? Alkohol tomu moc nepomohl.Jen akorat to trochu prihorsil.Jedna rada je kamaradi.Jenze ty maj tez nejakou praci treba nebo nejake starosti ci problemy.Kdo by je taky nemel.Bohuzel ja mam tez debilniho zamestnavatele,ktereho bych asi nejak jaksi poslal do nekam.Druha rada je,ze nemam sedet na prdeli doma a jit se nekam bavit a nebo courat.Jo,jenze kam,kdyz ztrati clovek chut skoro ke vsemu.Nic ho proste nebavi.Udela treba jeden krok a ejhle.Vzpomene si na dotycnou,kterou ma rad a je to tu zpet.Trapi me to docela dost a chci na to zapomenout.Vymazat to ze me.Jen o te osobne protejsi reknu asi jedno.Nevim jak vubec mam poznat co ke me citi,kdyz to nedava ani najevo a i kdyz jsem ji todal najevo ja nekolikrat a treba i dost silne viditelne a ta dotycna me ani nerekne nic.Ani aaaaaa nebo beeeeee.Tak............ A ted poradte co mam delat...............................
Jeste jednu vec.Zamiloval jsem se do ni zniceho nic,aniz bych to cekal.Proste to prislo samo a od srdce.Mel jsem ji silne moc rad a udelal bych pro ni skoro vsechno.Ted mi uz ale dlouho neodepsala a ani se neozvala.Vzdy jsem to byl ja,kdo ji psal.Cim vic na ni ted myslim,tim vic mi to zrejme ublizuje a ublizovat bude,dokud se nenajde nejake reseni nebo rada......................................
A proc se obracim sem na toto forum? Protoze vim,ze tu je snad jeste par starych dobrych znamych tvari co me znaj a pamatujou si me stastneho a usmevaveho.Ted bohuzel tomu neni,protoze neni k tomu duvod.A ten duvod sstrasne boli.Proto verim,ze se tu najde nekdo,kdo treba poradi jak z toho ven a kde je treba to tlacitko DELETE..........................Sice se tu obcas nekdo hada,ze kdyby se dali podavat pres pc neboli forum obcanky,tak si je navzajem roztrhaj,ale treba to tak horky,jak to vypada.Proto vim,ze se tu najde nekdo,kdo poradi.Zatim jsem zacal tim,ze si poustim pisnicky,ktere mam rad.Ale neni to to prave orechove...........
Jinak zacnu verit prisloví: ,, Láska zabíjí. To je pravda, je to ta nejdokonalejší, nejkrvavější vražednice, a protože osoba, která zabíjí, ať je to kdokoli, musí dát jednou ránu, která všechno ukončí, není to tak nejlepší?????? " nebo ,, Láska je nemoc, která se nedá vyléčit...... " nebo ,, Milovat znamená trpět, nemilovat znamená smrt………". To posledni je trosku tvrdsiho razu.
Omlouvam se,ze jsem to tak napsal dlouze,ale nevedel jsem jak to zkratit.Predem vam dekuji za vase rady.Diky moc
PS: Pro moderatora teto sekce: Doufam ze jsem to napsal do spravne rubriky. :-(

25.05.2007, 00:02 |
Drtič H.E.R.O. :blbost,to je ještě horší
¨ˇRešil jsem tohle samé,nebo spíš hodně podobné a teprv před měsícem jsem se z toho dostal.(rozešli jsme se minulý červenec).Nějaký chlast,to nepomůže.Jen chvilkově.Nejlepší je razit ven-s kámošama,případně pracovat,dělat,co tě baví....ale zase mám vyzkoušeno,že jakožto řidič z povolání ta moje práce tomu ani trochu nepomohla(spíš naopak,pač jsem měl možnost o tom dlouho přemýšlet po cestě a to ubíjelo).Takže jsem začal dávat auto do pucu,zase začla pořádně chodit do posilovny,s kámošama se bavit a hned to bylo lepší.Věřím,že je to těžké,ale přežiješ to...držím palce

25.05.2007, 00:12 |
hoff Zamkni se v garazi a dokud nevytvoris neco, z ceho budes mit radost a dobrej pocit tak nevylejzej. . U prace se snaz premyslet nad tim co delas,nebo jak to jeste vic vychytat a vylepsit. . . Proste se zabav, nebo neco TUSni. Je mi jasny,ze se tezko radi, ale tak nejak. . . ted lezu z dilny-kuwa ani jsem nestihl zajit na pivo ;) Tak se drz,ono to prejde!
Můj způsob jak jsem z toho dostal není přiliš pro některé přijatelny, ale dost mi to pomohlo.... trošku jsem začal chodit na party ... a fičel jsem si to ... pohoda dodnes :-) rád bych ti pomohl osobně a poradil co a jak, ale jsi z druhý strany ostrova :-D
Jo vítej v partě. I když je to smutný, je to život a věř, že bude líp a přijde jiná z kterou to bude daleko lepší. Jinak jak říkají ostatní, vrátit se k bývalým zálibám, který jsi kvůli ní třeba odložil...Nebo si najít ouplně nový.Chlast určo nepomůže, i když od tý doby co jsem sám jsem v hospodě daleko častěji,ale dycky třeba jen na dvě. Je to o tom, že tam jdu z klukama z kterýma se dá aspoň o něčem pokecat a nemusím se sám doma užírat...
Drtic: Razit s kamosema je tez reseni,ale chodim jak snuska nestesti,protoze me to zzira a ubiji.Prace mam az nad hlavu.Nejradsi bych se na ni vykaslal,ale zatim je to dobry misto.Sice tam litam jak fredka,ale ujde to.Mam na starost 11 lidi,kteri nejsou zadny svatouskove a nekteri z nich drazdej hada bosou nohou.Potrebovali by neco pro vystrahu a pak by asi uz byli jak beranci.Jiank jsem se vetsinou,cca tak z 80% trefil zrovna do doby,kdy neco uz dotycny kamosi meli neco v planu,takze to bylo nemozne nekam vyrazit.Auto neni skoro kde davat do pucu,protoze nei garaz a na ulici se me to nechce delat.
hoff: Nemam garaz.I kdybych mel,tak bych par veci udelal,ale hlavne by bylo potreba penez na nejake veci,ale bohuzel ty nejsou,protoze ted mi dava zubarka dohromady zuby,protoze nase zavodni mi je totalne zmrvila,takze me to neco stoji.
Creams: Diky,ale svet je malej.......
Spooky1: Jo zivot je holt tvrdej a nemazli se s nikym.Je to tvrda realita.