Navštíveno 2241x

24.05.2007, 22:05 |
tappaja | Upraveno: 2007-05-24 22:08:56
Najde se nekdo, kdo na tuhle fotku (muzu poslat o fous vetsi)

nahodi tyhle kolesa?
Na fotce jsou 15", tak tu samou velikost a pak neco jako 17" jak by to vypadalo.
Dikes

Da real gangsta kchár ... ;o)

Ty umíš rusky Mare .. jsem nemyslel že seš až tak old school že jste to měli ještě povinný ? :-O :-P
ano mám 4 roky ruského jazyka ... ale pamatuju si akorát půlku jedný říkanky ...
žili byli v černobili děd a babka,
dědek debil, babka šlapka....
Diky diky, taky jsem tvoril, ale fakt mi to nejde... Resim ted kola, pneumatiky, popravde receno nevim, co na to hodit, tenhle styl tomu moc nesedne, takze asi zustanu u nejaky klasiky. Jenze co.

Spálená kaša Tapiku, na zadním kole jsi zakryl tu bílou linku na pneu, tudíž zadní trón máš větší než přední. =o)
Ta fotka je prostě nějaká divná ..
Jo jo, je divna, ale predni se mi povedlo moc!
P.S. ty mas zas na kolech moareeeeeee :o)))))
Nakonec tam asi budou tyhle kolesa:

wow parada:) dal bych tam ty prvni v 17" a cerne okno.. Moc libi:)
Nevím, nelíbí se mi na caprice ani jedny, sorry tapíku. Teda hlavně ty cragary, ty druhé si tam nedokážu představit.
v pohode. Jen proste nevim co na to dat, zadnou modernu nechci, ty repliky ala mustang na to vazne nejdou, pruser 15" je, ze to jsou obr balony, kdyz chces neco narvat na 10" sirokej disk...
tappaja : co je to za kola takovy podobny mel tatikuv kamarad na vette
American racing, delaj "dobovy" kola. Ale na takovouhle hranatou plecku je tezky neco vymyslet, i kdyz uz mam asi jasno a nebudou to ani jedny co jsou tady.
kurva udělejte to někdo pořádně, já to neumím :o)

27.05.2007, 23:46 |
Beam to je asi prvy krat ze ty nieco nevies :o))

tak jako zas tak strašný to není .. dost se mi to povedlo
No kdyby se tam nekdo pokusil naroubovat tohle, byl mu zauzlovan...

Hmm, kua, je to z uhlu, to asi nepude...