Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 4 Paczqo

o Navštíveno 2535x o
o 17.05.2007, 09:49 | Martyn
Prodám krasavce model 2001, facelift, modrá metal, vyhřívaná béžová kůže, ABS, ASC, klíma, 6x airbag, 4x el okna, 4x klíč + serviska, bezkonkurenční cena 217000Kč spěchá - potřebuji prachy
602569103
[ Link ] =

foto k příspěvku  od Martyn

o 17.05.2007, 10:26 | Paczqo
sakryš hezky a aj cena znaš ho nějak bliž ?
o 17.05.2007, 11:05 | Martyn
Nn neznam ho vubec jen jsem daval kamose auti na tuning forum a zahledl jsem ho tam.. Skoda ze "jen" 2,5 ale jinak by melo splnovat tve pozadavky 100%:) zase je uz novejsi nez 97-98my co chodej kolem tech 200.. huh koukam ze majitel stahnul fotky z inzeratu:(
o 17.05.2007, 11:10 | Paczqo
aha no toho obsahu škoda ale zase je to novějši než po čem jsem koukal no nějakej kompromis se najde navic nechci auto na zavoděni ale na pohodlne cestovani každopadně se mu zkusim ozvat za pokus nic nedam a lepši když bude možnost vybirat z co nejvice kousků.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.