Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Daryl

o Navštíveno 2333x o
o 12.05.2007, 12:24 | meris | Upraveno: 2007-05-12 12:27:41
Zminoval jsi se tady o Google Analytics, tak jsem se rozhodl to vyzkouset a mam s tim nejaky problemy.

Dal jsem to na jeden web a v pohode to funguje. Kdyz jsem to ale pridal na zbyly tri,tak my to uz treti den hlasi "Waiting for Data". Nesetkal jsi se s tim? Moje anglictina je hrozna a nejak se nemuzu dopatrat problemu. Napadlo me,jestli to neni nejak omezeny, kdyz neplatis nebo neco podobnyho.

A druhej dotaz, kdyz mam statickej web, tak abych videl pomery stranek, jak se zobrazuji, tak ten kod dam na vsechny, ktery chci sledovat. Potom,ale bude asi pocitat pristup na kazdou stranku jako novou navstevu, coz me bude delat bordel v celkovy statistice, pochopil jsem to dobre?

o 12.05.2007, 12:33 | clown
to je ten server co na nej dost casto cekam, az se nacte :o))))
o 12.05.2007, 13:02 | meris
:o)
Me se sice nacita rychle ale nejsou tam zadny data.
o 12.05.2007, 21:53 | Daryl (A)
nemas tam spravnej kod nebo ho mas blbe.
o 13.05.2007, 12:39 | meris
zkusim to zkontrolovat,ale nerekl bych.
o 13.05.2007, 12:46 | meris
Tak kod je dobre a jedna stranka uz se rozbehla.
Jeste jeden dotaz bych mel: Nevis jakej je rozdil mezi "My Analytics Accounts" a "Website Profiles". Jestli je to jenom rozdeleni a nebo jestli je to omezeny funkcne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3166 sekund.