Navštíveno 2220x

hihi... kupte si tenhle casak! proc? v halo redakce nebo jak se to menuje ma muj broucek fotku a ja clanecek ;-)
Mam takovou radost ze sem se musel podelit i s vama... ;-)
To sem radši naskenuj :-))))))))))
to muzu? ;-) nemam ale scanner :-(
jde o to ze je brouk konecne v casaku... malejma fotkama to zacina a titulnima strankama konci :-)
taky gratulace, brouček si to zaslouží :-))
paráda pane co nikde nebyl :o)
Co je to Carauto? U nas na vesnici se to nevede. :-DDDD

02.05.2007, 17:47 |
hoff Taky gratulace :-)
luku tak ten casak vyfot a hod to sem :D
jj uvidimne co zvladne N90tka nemam totiz fotak :-(
Skide nemas scanner? ;-)

02.05.2007, 18:50 |
Tony (M)
Taky gratuluju chlape
si ho snad taky kvuli tobe koupim...
jinak k tomu skenovani a davani sem, mozna ze si to pamatuju blbe, ale porad se radsi nejdriv s Darylem...
no i kdyz je to vlastne muj clanek ;-)
jen chcu dodat ta fotka je malicka ale JE TAM!!!! kua ja mam radost ;-)
L-J: Skid skener nemá...Ten mám já,ale on je na druhé straně našeho dlooooouhého městečka a nemá auto. A já nemůžu chodit...
A proč bychom to měli dělat, když tu tvoji potvoru vidíme skoro na každém srazu? To je podle mě špatná investice :-)
:-P SG pockej stihne te trest :-P
nic sem nescannuj, neni to koser a musel by to nekdo smaznout, pac autorsky prava......
Jdu si to koupit, jestli to nebude stat za to, nacpu Ti to na nejblizsi sraze do vyfucku :O))
CARAUTO mám předplacený, na skenování se vykašlete když časák stojí 19.90 a je to fakt to nejlepší co tady vychází, články super
H-Honza tak to si ho raci nekupuj :-) jak jeto s autorskejmaprava pokud orinu je ten svuj clanek a fotka taky patri me???
sem si ho teda koupil a tohle bylo snad to nejslabší číslo, co jsem kdy čet :(, krom teda tvýho dopisu Lukine :)
diky :-) ten to drzi na dobre urovni :-DDDD
kua v praci nemeli a tady v zapadaku ma trafika zavrino a nemam auto abych pro nej dojel na benzinu :(

05.05.2007, 18:58 |
paia peknej clanek, vcera jsem zahlid Carauto v Delvite, tak jsem ho vzal...
diky hosi... mam fakt radost...