Navštíveno 2661x

Tak se moje ukradene muzika uz obevila.Vcera me volale zlodeji ktere jsem mel vytypovane ze v tom maji prsty abych prijel na motorest a rikali ze mi naslu ukradenou muziku nekde v Praze a ze za ni chteji 30tis,vedel jsem i fotku co meli v telefonu a je to opravdu moje.Co udelat?Zaplatit,nalozit je a poradne zmrskat a nebo to vzit pres policajty?

19.04.2007, 09:16 |
clown pres policajty ...,
kdyz je nalozis a zmrskas pujdes sedet ty za ublizeni, prepadeni, okradeni ..
se domluv s policajtama ať tam s tebou jdou na to předání, pokud to jde ...
clown-Sice nejsou tak chytry ale zase nejsou tak blbi aby se nechali sledovat,kdyz zjisti ze je nekdo sleduje tak se toho budou chtit zbavit a pak to nenajdu vubec,je to slozita situace.
MarauderZ28-oni to neprivezou dokut nebudou mit penize v ruce,jinak to neni problem domluvit se s policajtama aby je sledovale.

19.04.2007, 09:29 |
Pekys I když vezmeš policajta s sebou, nevim jak by jim někdo dokázal, že to vybrali zrovna oni. Tohle je situace pěkně na hovno. Navíc bych se bál, že je stejně pustěj a budeš mít akorát peklo. Pokud to zase koupíš, vyberou ti to znova protože budou věřit že to zalepíš i podruhý.
Naložit je a rovnou někde zakopat.

19.04.2007, 09:32 |
Pekys To jedině že by je sledovali a na místě našli více čórek. Pak by je možná zavřeli, a je otázka, zda by si potom svoje věci vůbec ještě dostal. Byl bys teda o 30tis lehčí, a věci bůhví kde.
Nevim jak to chodí s nalezenejma čorkama. Tipuju že to několik měsíců prověřujou a pak to skončí někde ve skladu, nebo se to rozprodá mezi příslušníkama.
Pekys-no prave ze jim to asi nedokazou kdyz je nechytnou primo u jejich dilen kde se nachazi dalsi a dalsi kradene veci.je to upravdu trochu slozite(((
Pekys-policajti po nich jdou uz hodne dlouho protoze sem do Loun delaji najezdy a kradou tady auta a vykradaj byty ale jeste nemaji dostatek dukazu.Tu muziku bych dostal po nekolika dnech naspatek,na to jsem se uz ptal.

19.04.2007, 09:43 |
Zdenek (A)
Nejlepsi je resit sledovani potencialnich corkaru tady na verejnym foru. Jses si jistej, ze to tady nectou???
Zdenek (A)-ahoj,sem si opravdu jistej ze to nectou,jinach bych to tu verejne nepsal.Ale dik za upozorneni
To je až za Prahou myslím ne? Jel bych stebou pro tvou muziku.
ale jestli je to tam kde myslím...
Collin-Diky za nabidku,ostatni na ICQ))))
Mňo Murphyho zákony zafungujou vždy a všude, zvlášť když je nejmíň potřebuješ. Taky jsem šel s "kamarádkou" na kávu raději 30 km od domova abych neměl tichou domácnost a stejně se to přes tam-tamy doneslo až k mé milé takže bych si tím, že to tady nečtou nebyl 100% jist.
a jestli nectou, tak jim to stejne nekdo praskne. Ja bych tomu neveril.
kotass: chyba, musíš minimálně 100km a nebo přímo u vás ve městě, pod svícnem je největší tma :)
mno pokud jsi mel podezreni a neprimo se to potvrdilo, nejakyho ublizeni na zdravi bych se vubec nebal... v inkriminovanou dobu u toho vubec nemusis bejt
matne si vzpominam na pribeh ukradenyho tusim golfa a angazovanost kluku z maxipervers.cz
Route88-jj podezreni jsem mel a taky se potvrdilo,no uvidime jak to dopadne.cus
to golfik69: zaplatit,sledovat a pak mlátit dokud z nich zpět prachy nevypadaj
jinak držím palce ve štastný konec
Já bych si taky přijel bouchnout, kdyby to nebylo z ruky. Jinak jestli není lepší banda ukrajinců, než jeden policajt.

19.04.2007, 17:19 |
X-sat (M)
jj, nejlepší je to napsat na veřejný forum...

19.04.2007, 18:27 |
cira golfik69: Pavel-Ryves mi o tve ukradene muzice rikal.Docela sem mel sok jelikoz bydlim par metru od tebe a moje muzika taky nestala petikorunu.Odkud jsou ty svine?A jména neznás?
tady ve velkomeste uz to vi lidi vem me sebou jasi vezmu flexu a udelam jim z hlav prdele :o) tak dost bylo srandy zmrdi potrebujou na drzku ne zavrit do tepla za nase prachy
Jardo, muj nazor znas. Kdyz budes potrebovat, tak se pokusim jeste nejak pomoct ale taky bych to tady moc nerozebiral - nidky nevis kterej "blbec" kde co rekne.
Nejlepší je posbírat bandu kámošů a vyřešit to s nima na místě. Věř mi, někteří pak řekli i to co nevěděli a hlavně vrátili a co nevrátili tak řekli kde je nebo komu to prodali. Násilí je bohužel jediná cesta o které vím, že na takový grázli funguje.
cira-tak to bud rad ze se nezamerile na tebe(((davej opravdu velkyho bacha.
Machča-diky za pomoc ale to uz je vyresene,dam jeste vedet jak to dopadlo.ahoj
RyVeS-Pavel (AudioVes) (P)-Jo tvuj nazor vim a mluvil jsem snima ale bohuzel jsou taky kratky,pak reknu vic.ahoj
sprath-mas stejnej nazor jako ja a bohuzel to opravdu jinak nejde,zavolal jsem jeste par znamejm a ze 30tis jsme mozna na peti tak uvidime.cus
SG: by jsme jeli z spolecne, vzali by jsme Petra s Honzou a kdyby jsi po ceste nezlobil, tak bych Ti i nejakyho podrzel :-)
Route88-)))))))))))))))))

20.04.2007, 09:13 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2007-04-20 09:17:22
šmejdi mají připraveno 10 pohádek, co a jak, a možná něco pustí tak po 10 dnech v cele, jinak ani ťuk....
HIGHTOWER-jj presnej postup policie,ja si jejich hovory nahravam a vnich je i ta cast v ktere mi popisujou co v tom aute vsechno bylo tak si myslim ze problem nebude.
jako ostatni az to moderator co nejdrive smaze!!!
reste to PO ICQ nebo osobne.. lidi jsou svine!!!
souhlas s dave0401, melo by se to smaznout, jestli uz neni pozde

20.04.2007, 23:37 |
X-sat (M)
golfik69 nepožádal, nemažu
X-sat (M)-Ahoj,klidne to muzes smazat,uz je to vyrizene,nikoho ani nenapadlo ze to tu mohlo bejt treba zamerne napsane)))