Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pomoc s poistenim

o Navštíveno 2402x o
o 10.04.2007, 08:59 | fuki
Chlapi potreboval by som pomoct, kupil som v CR auto. Bolo odhlasene a kamarada "FBS" a teraz ho pojdem prihlasit na bratranca nakolko auto je u nas problematicke prihlasit. Problem ale nastal v tom ze auto neni zakonne poistene. Takze pred tym ako pojdem naspet do cr na prepis potrebujem auto zakonne poistit, bez toho to riskovat nechcem. Vie mi to niekto vybavit bez toho aby som musel ist do ciech. Je to obsah 4.6 a rok vyroby 2000. Mam vsetky potrebne udaje a papiere potrebne k poisteniu, ak mi to moze niekto vybavit tak si za to kludne priplatim, potreboval by som to cim skor. Ak je niekto ochotny tak staci ked mi tu necha cislo alebo nejaky kontakt na seba a urcite sa ozvem. Vopred dakujem.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3363 sekund.