Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Bulldog tuzing ČESKÝ TĚŠÍN

o Navštíveno 3018x o
o 03.04.2007, 21:13 | ilegaltuner
Chtěl bych všechny co by si v tehle "super" firmě chtěli něco nechat udělat s autem odradit.Jsou to totálí kreténi.
Moje auto Opel Commodore tam mněli vyvařit a připravit pod lak do plniče. Auto dělali rok a skoro 3 měsíce Dokud se dělala plechařina tak to bylo v pohodě, ale jak se začalo kitavat tak to bylo pěkně na hovno. výsledek je zakový,že v lakovně kde tet auto vezu budou muset opravovat po těch kreténech spoustu věcí(lem,hraný nerovnosi atd..)

Navíc jsem slyšel že mi prý do motoru naházeli nějaký bordel a kámoš říkal, že viděl na videu v mobilu, jak mi nějcí smradi skáčou na auto .Navíc mi auto stalo nějakou dobu pod plachtou na dešti a některé plechy,třeba new blattníky které jsem sehnal v německu orezli.

A kolik za tydle super služby chtěli? Majitel nějaký Tomáš Bocek Po mně chtěl 65tis,ale to jsem mu nedal, dal jsem mu"jen"50tis
A too mi ještě říkali, že to mám skoro zadarra, že mám na autě práci za 250 000kč!!! To by mně zzajímalo jak na takovou píč..... vůbec přišli.

Jo a ještě jsem zapomněl, že mi ani nedodělali spoiler, že prý to není součást auta Hlavně, že na tom autě byl od roku 1977

Co říct na závěr,v téhle firmě bych si nenechal už nafoukat ani kolo i když né všichni zaměstnanci jsou idioti Jen majitel a Pak kripl jménem denis Je to ten typ lidí co Maji potřebu si pořád vymýšlet a lhát jen aby byli zajimaví

řešit to s nima už nebudu,ale jednoho krásneho dne se pomstím a že se mstít dokžu

Fuck Bulldog

o 03.04.2007, 21:30 | M.Á.R.A.
Po mně chtěl 65tis,ale to jsem mu nedal, dal jsem mu"jen"50tis
tahle věta mě rozesmála :ODDD
o 03.04.2007, 21:47 | ilegaltuner
no mně z toho do smíchu není :-(

Píšu to tu hlavně proto, aby tomu zmrdovi nikdo nenaletěl, on totiž lákat umí moc dobře,lhář to je skvělý a ty jeho výfuky s provařenými kořeny jsou taky vážně super :-(
o 03.04.2007, 22:08 | M.Á.R.A.
no já to myslel tak, že pokud odvedl nějakou fušeřinu, tak bych mu nedal peníze dokud by to neuvedl do nějakýho kloudnýho stavu.Jinak škoda pěknýho auta, ať to dobře dopadne.
o 04.04.2007, 08:01 | H-Honza (M)
me se to cely zda trosku pritazeny za vlasy.... a podle toho jak pises si bud dizlektik nebo uplna dilina.
o 04.04.2007, 08:21 | ilegaltuner
To H-honza : Zdát se ti to může jaké chce, ale co pšu je pravda.Já prostě nemám ve zvyku sí vymýšlet .A nejde o to jak to píšu,ale co píšu.
o 04.04.2007, 09:13 | Creams
Ahoj je to smutné, ale pokud by jsi hledal znovu takovou firmu, nebo někdo známy z okoli tak mě kontaktuj. Mám člověka, který odvede 100% práci za stejné peníze a jeho projekty byly mnohem lepší ... a je kousek od Ostravy
o 04.04.2007, 20:43 | ilegaltuner
Tak dneska totálně skažená nálada.Auto jsem odvez k lakýrovi tam má opravit co půjde a hodit na to lak,ale když jsem mu řek, že na tom šetřit určitě nechci jen aby to bylo super tak mi řek že super už to nikdy nebude že to ti co to dělali předtím tak zkurili :cry:

Auto dodělám chvíli s ním pojezdím a prodám asi do německa, u nás to nikdo nezaplatí :? Koupím e34 m5 ,ale hlavně seru na takové projekty :x
o 04.04.2007, 22:39 | Escudo
H-Honza: nezlob se na (M)ě, ale tohle nebylo na místě: "a podle toho jak pises si bud dizlektik nebo uplna dilina." ten text nemá tolik gramatickejch chyb jako spíš překlepů,což bych řekl že je normální když člověk píše rychle

o 05.04.2007, 02:51 | Akordýsek
Jako escudo..je fajn že člověk se má kde vypsat.taky tyhle problémy znám a je to nepříjemné..rozhodně držím palce at je auto v cajku a pak hod foto at se pokocháme..Je škoda dobrejch aut není škoda vychcanejch lidí!
o 05.04.2007, 08:28 | hanzz
Ilegal: Jenom k tý mstě. Než roztočíš nějaký kolotoč "vendety", tak pamatuj, že "jenom z hrobu se nikdo nemstí". (N. Machiavelli)

;)
o 05.04.2007, 21:26 | H-Honza (M)
ja nechapu co jako resite ty woe vzdyt je to postaveny na hlavu.
je to zakazdka za 50 nebo 60 tisic? Urcite k tomu je doklad ne?
Pak se to da reklamovat a resit, ale co ma tohle za smysl nechapu, pokud se nekomu ulevi ze se tu vykeca je to fajn, ale co to meni na veci ze on je podle me divnej kdyz zaplatil za tak odflaknutou praci a nedej buh bez papiru, takze ted nema dovolani....
o 05.04.2007, 23:19 | Escudo
reklamace u tohodle neni prdel a je to na dlouhý lokte, reklamovat to ještě může,ale nejdřív zaplatí znalce a pak zahájení řízení.... myslim si že zrovna moderátor nemá tak úplně právo nazvat někoho dilinou za tohle, nenapsal nic špatnýho, chtěl upozornit ostatní aby si tam nic nedávali, vidíš v tom problém?
o 06.04.2007, 10:08 | H.E.R.O.
tak někdo kdo si nechá dělat rok a 3 měsíce auto a nepřijde ho aspoň jednou za čas zkontrolovat,pak usmlouvá fušerskou práci z 65k na 50k a po laku chce auto prodat a koupit si M5 je pro mě člověk s nedostatkem vitamínů Í a Q.
o 06.04.2007, 20:26 | H-Honza (M)
Escudo, mam pravo. Precti si to jak je to napsane, je to cele jako by to psal nezletilec nebo si nekdo delal prdel, za svym nazorem si stojim. Neni v tom nic osobniho, ber to jen jako polemiku.
Nevim jestli ilegaltunera znas, muzes to tady osvetlit.
Ja na to koukam takhle:
pokud je to nekdo kdo se pusti do prestavby nebo upravy auta jako je commodore, musi pocitat s vysokymi naklady za kvalitni profi renovaci a vyhleda renomovane firmy kde zaplati opravdu 200 000 za praci, nebo jde cestou dilen ktere s podobnymi pracemi nemaji zkusenosti, a dopadne to jak je tu popsano.
Sem tam mi totiz prijde, ze lidi neumi pochopit a ocenit hodnotu prace a ze spousta lidi by chtela za penize noname servisu kvalitu a zaruky autorizovanych nebo specializovanych servisu a firem.
Navic kazda mince ma dve strany......
o 06.04.2007, 21:12 | Escudo
H-Honza: jenže je tu jedna věc, ani já ani ty neznáš konkrétní případ, řikáš musí počítat a já bych spíš řekl měl by počítat, protože ne každej s tim má zkušenosti aby věděl co přesně má dělat, pokud dílna nemá vybavení ani zkušenosti na takovou práci, neměli by jí přijímat a nebo by měli předem domluvit co bude následovat. Navíc, což je asi to nejdúležitější,nereagoval sem na poznámku že je to přitažený za vlasy, na to máš právo, ale na to že je buď dizlektik nebo dilina, dělám v práci kde komunikuju z různě vlivnejma a postavenejma lidma a věř mi že tohle je ještě hodně dobrý...
o 07.04.2007, 10:50 | Machča
kazdopadne plecharinu mozna vyvarit auto a vymenit plechy umi kdejakej klempira bez ohledu na stari a znacku vozu pokud neni v takovym stavu ze se pri odriznuti vnejsich plechu rozpadne ale pripravu na lak je vzdycky lepsi nechat udelat lakyru a pokud mozno s papirem aby to bylo napadnutelny
o 07.04.2007, 13:14 | Luke_288
nj, ja vcelku souhlasim s H-Honzou, v dnesni dobe si jeste dost lidí neuvědomuje, že nejdražší je lidská práce
o 08.04.2007, 06:07 | transportér
Jestli tenhle příběh je model ten, že do noname servisu zavítá noname zákazník. Tak pak může být i velký předpoklad, že servis upřednostňuje především své zájmy.
Ale tak to bohužel děláme všichni.
Když jsem se jako lajk rozhodl vylepšit své "audio", tak jsem se šel poradit do fihi prodejny. Ještě jsem to vylepšil tím, že určitě nehodlám šetřit. Výsledek byl ten, že jsem si odnášel pátý přezdevátý, naplněn pocitem dobře obslouženého zákazníka.
Později jsem ty srágory v podstatě rozdával, aby mi pohled do almary, furt nepřipomínal jaká jsem byl ryba.
o 10.04.2007, 21:37 | ilegaltuner
tak dneska jsem byl v lakovně auto je totalně na piču...všechno křivé nekvalitně udělané prostě vše ojebané. lakýra říkal, že to musel dělat nějaký amatér co to neuměl.No prostě bulldog tuning.

Hledám tet nějakou velkou skálu s které bych to auto hodil
o 10.04.2007, 22:02 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jako luke288
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.