Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Vykradeno - jak jsem skoncil s autohifi :(

o Navštíveno 2387x o
o 02.04.2007, 18:09 | DevoteeG2
Kdyz se ma neco pos*at, tak vsechno zaras. Mimojine mi nedavno vykradli auto, ve vesnici, uprostred ulice, kde pod oknem spali lidi, proste na miste kde bych to nikdy necekal :(

Nastesti s autem neodjeli a mel jsem nejake veci vyndane, o zesik a ovaly mi zas tak nejde, ale sw a radio me dost sere a mrzi, byl to Radical Audio RA 10.4P, pry je jich tu v republice co by na prstech jedne ruky napocital. Kdyby jste jej nekde potkali, nejpravdepodobneji asi v Brne a okoli, tak mi prosim dejte vedet, poznam jej bezpecne, je poznaceny. Postnu sem fotku.
Radio bylo Kenwood KDC-PS9070R, tech taky asi moc nebude, ale ten at si narvou do spic, jeste mi asi pro zabavu propichly fungl novej plast, ktery mel najeto tak 600km :( hlavne bych chtel vedet kterej zm*d to udelal :(
Jinak tedy s autohifi koncim, zivit nejaky svine. Asi si koupim nejaky kvalitni sluchatka na vychutnani hudby domu a do auta jen nejaky chrastitko na kazety na poslouchani radia :(

foto k příspěvku  od DevoteeG2

o 02.04.2007, 18:49 | homer01
svině zasra*ý, sekat jim ruce
o 02.04.2007, 19:01 | Machča
to neni mozny asi je to tim jarem a zlodeje zacli ty ruce svrbet nebo co ted se to tady nejak kupi
ja bych je nechal rovnou zamotat do kola aby si to uzili :o(
o 02.04.2007, 19:05 | Kesam
Nejakej domaci alarm a rovnou po nich strilet z okna po sracich.
o 02.04.2007, 22:41 | Skid-TDI
Rovnou jim uriznout koule, zmrdum zasranejm.

o 03.04.2007, 08:14 | free.tree
.... jsou to čurá*i a já někoho takovýho chytnout u auta tak bych ho rozkopal, že by na to do smrti nezapomněl....
.... jinak po muzičce se ti brzy zasteske a do roka a dne budeš mít bezpečnější instalaci .... btw: to jsi nechal panel v autě???
o 03.04.2007, 08:35 | johanik
Krade se bohuzel vsude, je to desny. Ale jen pro info, byl v aute aspon alarm ?
o 03.04.2007, 08:39 | Dave1984
ty krávo, to je hnus......asi si tě vytipovali...
o 03.04.2007, 10:35 | -Tomas_217-
kuwwwaaa usekat jim vse co aspon trochu vycuhuje z tela ven zm*dum :(((
o 03.04.2007, 22:36 | Prochy1551
Když teď taky stavim audio, tak se taky celkem bojim....

Ale doma to je pod zámkem a venku parkuju na fakt rušných místech a většinou hlídaných.... ale čert nikdy nespí

o 05.04.2007, 02:46 | Akordýsek
Kurvy jedny zasraný vyšukaný.zabit zmrdy kdybych o něčem věděl tak dám vědět.a určitě projdi bazary na cejlu od intersparu až k mahence.Bazar na Lipůvce je to od brna po levé ruce po pravé je jednota...přál bych ho potkat asi bych ho řezal aji za tebe..mě se do auta naštěstí nedostali,byl sem rychlejší.začal mě harabušit pager v kauflandu přeskočil sme pokladnu a trtal asi sem je řevem vyrušil..tak mě to stálo jen lištu u vokna a podřené sklo..nechápu to kurva když něco chcu tak si na to vidělám ne...ale né u nás to funguje jinak prostě u nás když něco chceš šlukni to:-(
o 05.04.2007, 13:58 | Akordýsek
Oprava:vydělám:-)
o 20.04.2007, 18:54 | DevoteeG2
No, nejdriv me kazda navsteva techto stranek zamrzela, pak jsem nemohl na Internet, protoze aby toho nebylo malo, me jeste zklamalo zdravi a tak mnoho vody uteklo co jsem tu nebyl :(

Jinak muzika se nenasla, stavilo se tu par lidi, ze to urcite jsou jakysi ocasi tady pobliz, ze nejsem jedinej, na policii me rekl typek co ma vykradani aut na starosti, ze o nich vi moc dobre, pamatuje si jejich jmena nazpamet, ze to asi byli oni, ze se tu v okoli s podobnymi pripady roztrh pytel, ale ze zatim proti nim nic delat nemuzou :( ... ale tak snad na ty zm*dy jednou dojde.

free.tree: mel jsem otaceci, vyndat nesel.
Asi nezasteskne, vydelavat si po brigadach a brat si tak cas na studium jen kvuli hudbe, jako konicek to bylo super, ale zacit ted zase od zacatku se mi nechce :(
Mozna az s titulem a s prací, doufam ze se nezblaznim a nebudu mit do te doby rodinu :)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4052 sekund.