Navštíveno 3453x

30.03.2007, 19:39 |
golfik69 | Upraveno: 2007-03-30 19:54:21
Ahoj vsem.Mam k vam prosbu.Ze vcerejska na dnesek mi ukradli meho golfa3.O auto mi tak moc nejde ale mel jsem tam muziku ktera me stve nejvice.Napisu vam co jsem tam vsechno mel a to pro pripad kdyby vam nekdo neco s toho nabizel.Autoradio Pionner DEH-P88RS,panel mi zustal,dale zesak Hifonics Andromeda 4kanal,monoblok Hifonics Zeuss XXL,kapacitor Dietz v chromu,dva pary komp Audiosystem HX 165 Phase, SW Audio System X-ION 12-800 a navigace Tom tom.V aute byl motor 2.0Gti 16ventil kterych tu moc nejezdi.Kdyby nahodou nekdo na neco narazl tak mi prosim zavolejte na 728554862.Predem vam moc Dekuju.
Ty jo to tě lotuju to už je rozdělaný někde...

30.03.2007, 19:56 |
golfik69 | Upraveno: 2007-03-30 19:58:07
Akordýsek-Tak stim pocitam ale ta muzika se nekde ukaze,bud ho najdou nekde vykradene a odstavene nebo pujde na dily.

JJ co nadelas,takovej je zivot ale Dik.

30.03.2007, 21:54 |
Tomak Hajzlové, usekat všechny končetiny!!!
sakryš,to je mi fakt líto,páč k andromedám mám citový vztah,to chce hledat,ten 4-kanál někde vyplave...
H.E.R.O.-jj taky jsem ji miloval)))ona se nekdy snad ukaze,tech tu moc neni.
naposled podle popisu videna dnes v Chomutove cca ve 14 hodin auto jelo smer Praha.S Golfikem69 uz jsem mluvil
jj mluvil ale pravdepodobne to nebyla ona protoze pochybuji ze kdyz ho nekdo nad ranem ukradne tak snim bude jeste jezdit ve 2h odpoledne.
to by ses hochu divil...pod lampou je největší tma...Rozhodně mluvím za všechny tady,že držíme palce at se najde!A ti hajzlové zdechnou na mor!
Akordýsek-Diky za podporu ale moc tomu neverim.
No to si dělaš prdel chlape :o((( to je fakt v prdeli ... je mi to líto :o(((
TheTimo-jojo je to tak kamarade,nenadelas nic:(
Tak to je v prdeli Jardo :(((
tu je humus :_(
přál bych aby se našlo, a těm sviným rozkopat drž,,,
jdoizo-no nedej boze abych na ne prisel,mam uz dva typy tak uvidime,pak ale natocim novej horor))
Kor když he to tak vzácný tak to bude těžko hledat ten motor.Ale fakt ty jo at stojí svatí při tobě a najde se to:-(
golfik : a v Lounech se ti ztratil? Jestli to byl nejakej mistni hajzl kdyz se to zjisti tak ho pujdem hromadne sezrat
Akordysek -ja no ty svaty moc stesti nemam)))ale diky.
Machča-jojo v Lounech u kotelny jak je to velke tmave parkovste,v ten den v Lounech vykradli dva golfiky a ten muj odjel.Pokud mas golfa tak davej bacha,jezdi sem parta z Decina a ta dela jedine golfi.Ahoj
To abych se eventuelně bál i o mojeho :(

01.04.2007, 09:44 |
golfik69 | Upraveno: 2007-04-01 09:44:50
jdoizo-nic nepodcenuj,byl bych opatrnej,podle me jdou po autohifi protoze ten muj golfik byl prorezlej tak pochybuji ze ho chtel nekdo na dily,.
Golfiku ja mam fiata takze se nemam ceho bat pac to maj i zlodeji strach jestli dojedou do mista urceni :o)
Ale vazne by zaslouzili zprelamat vsechny kosti v tele a poradne aby uz nemohli pouzivat ty pracky nenechavy
A dilu se da pouzit hafo a kastli klidne vyhodej vsechny zlodeje zaziva polejt benzinem a zapalit
Machča-tak to bud rad ze mas Fiata aspon se ti nestrati))))ja odednaska jezdim na kole)))
Machča: Fiatem tam a vlakem zpátky ;-)))
Ja jezdim busem protoze mam fiata rozbityho :o)
ty kravo, tak to me desis :(Tak preju at se najde a vse se dohleda...
-Tomas_217-Ahoj.Nechci nekoho desit jen upozurnuji ze o golfi je velkej zajem a hlavne se hodne zacala vykradat muzika v autech,pred nekolika lety mel kazdej v aute zakladni radu repraku a obycejne radio tak se potom moc neslo ale v dnesni dobe se autohifi do aut hodne rozmohlo a tim padem se o to zajimaji i zlodeji(((
to golfik69: nejhorší ale je že sou pořád při prodeji zloději pitomci, byl jsem svědkem, kdy prodávaly 2 kluci audisona LRx 4.300 v bazaru a dostaly 1500 na ruku... když si představím,že někde zaseknou andromedu třeba za 2-3 tisíce,brrrrr :-(
jj co nadelas?kdo tomu nerozumi tak ji pusti treba i za litr((aspon kdyz ji najdu v zastavarne tak zani nebudu muset davat ranec)))
a ještě si možná zjistíš kdo ji tam dal a ten v tu chvíli skončí :o)
Držím palce ať se najde aspoň music!!!
Fordik-jo tak to mas pravdu,chci hlavne tu muziku)))
golfik: ja uz prave zil v domneni ze o G3 zajem moc neni...bych to strilel smejdy, ani pak nevi za kolik to prodat...:(tak at se najde...
-Tomas_217-jo tak to se pletes,kradou se dost a hlavne taky dvojkove řady,ty sli hlavne po muzice.No snad se neco najde.Ahoj

03.04.2007, 20:46 |
Duri bylo tam nějaky zabezpečení?
Duri-jo byl tam alarm a zavarene zamky ale alarm mi pred dvoma mesicema odesel(((

04.04.2007, 09:28 |
Duri golfik69: podivná souhra náhod...nevěděl o tom ještě někdo že alarm není funkční?
Duri-prave ze nevedel,kontrolky blikala normalne(((
golfik69 : Tak to mi je opravdu líto, to fat nasere, doufam že se ti to podaří najít !
Fridom-Diky,snad se to povede(((
A co s těma lovama borci udělají tebe to stojí několik desítek tisíc,práce,času,přemýšlení,odříkání si věcí...a pár zfetovanejch hnupů kteří si myslí že za to dostali(majlant),sou den sjetí a borec z bazaru je vysmátej.je to smutný je to dnešní svět:-(
Akordýsek-jj je to tak a nenadelas nic(((