Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > TO IT - URGENT

o Navštíveno 2223x o
o 22.03.2007, 19:01 | Freerider
Mám problém. Bratranec s jeho kolegou v práci zkusili hack PC mojí kamarádky.
Začalo to Fake e-maily - s tím se asi nic nedá dělat (nebo ano?)

Ale protože neměla zapnutý firewall, tak mám poměrně velké podezření, že se jim to povedlo. Bratranci nevěřím ani nos mezi očima.
Firewall je už zapnutý, ale potřebuju poradit, co spolehlivě ochrání PC. Pro začátek jsme změnili hesla ke všemu důležitýmu.

Prosím pomozte mi. Jsem v tom nevinně, ale kvůli bratranci se té kamarádce nemůžu podívat ani do očí...

o 22.03.2007, 19:26 | homer01
přes co je ten pc připojenej? hackly to po síti nebo je připojená jen do netu?
o 22.03.2007, 19:57 | Freerider
Přes internet.
je připojená klasicky přes síťovou kartu a kabel :-(
Je to její domácí PC.
o 22.03.2007, 20:58 | homer01
tak jinou sitovou kartu na nejakej cas, at ma jinou mac adresu
o 23.03.2007, 04:14 | Mac
Pokud se zmohli jen na fake emaily (k ní příchozí), tak mě to ponechává celkem chladným, protože hack jako takovej to nebude. Pokud odchozí maily, tak se nemuseli dostat vůbec dovnitř jejího pc. Stačilo nějakej dobrej SW z netu, co to odešle jakože ze zadané adresy, ale vlastně je to jen fake.
Nic osobního, ale nevím proč mám vždycky, když jde o něčího bratrance pocit, že je to jen nějaká nevyžitá skoro lama. Jestli je to kámoška, na které Ti hodně záleží, tak udělej přesvědčivou agresivnější domluvu bratránkovi.
Jinak hesla jste pro jistotu už změnili a firewall zavedli, aktualizace systému snad všechny kritický máte, tak nevidím problém. Jestli vám moc záleží na té MAC adrese, tak neměň síťovku, ale použij program aMac Address Change [ Link ] ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.