Navštíveno 2525x

Tak nejdřív bylo takhle... (celkem zívačka)

Pak mě to začalo malinko bavit...

Pak mě to začalo malinko bavit...

deset minut s eto vkládá a pak dvakrát...No nic no...
Tak tady už mě to jako bavilo dost...

a takhle nějak to dopadlo...A to jsme raději nefotil hadry a brejle... :-D

:-D prase jedno bez se umejt ! :-D
Já už se umyl,ale na kolo zatím s**u. Zítra půjde nejspíš pod sprchu... :-D
Co je to kolo? To neznam a znat nechcu.
Skid: To je to kolo který ti dycky ujelo, proto ho neznáš :-P
Merida vyrabi kola? Ja myslel, ze vyrabi jenom gumove hracky pro deti. :-))))
Aspoň je to poctivá práce a dobře osazený a ne nějaká slátanina jako Author (kterej už se ti rozsypal)
Skid jezdil nekdy na kole? :-O dyt neumi ani poradne dojit do auta natoz se nekde hejbat ;-)
L-J: Zkoušel to,ale neunesl když jsem začal bejt lepší než on a raději ho to přestalo bavit... :-D

07.03.2007, 13:50 |
Kesam Hele tak se ptam me je to povedome ta krajina nejni to tam nekde u veselskej piskoven okolo vlkova a tak?????Ja jsem z D.Bukovska :-)
lenoši Skid a Spooky sou z Veseli ;-)
To Spooky1. Lepsi? Ja na tom prestal jezdit proto, ze uz mi to nic nedavalo. A nevim proc si delas z huby takovej srac mozna pro to, ze nejspis srac chces bejt. Nebo ja fakt nevim.
Jinak k tomu neunesl jo? Nezda se ti, ze zacinas kapanek machrovat?
SKID: Mi to pojd nandat na kole???Ty jsi zase lepsi na prkne...Kazdej má svoje...
Kes@m: Joooo Bukovsko tam to celkem dooobře znám... ;-)
Ja s prknem nemachruju tak jako ty s kolem. A hlavne. Me na kolo nikdo nedostane. A take nevim co bych ti mel jako dokazovat na kole. Tak prosim, te prestan me zbytecne srazet pred ostatnimi. Dekuji. A to se netyka jenom kola.

08.03.2007, 00:45 |
Kesam Jste se tu do sebe nejak moc pustily:-)
SKID: Kua asi víš něco co já ne...každopádně to bylo ze srandy,ael někdo to holt nepochopil...
Skide woe byla to akorat prdel... se necil bracho!
Ja chapu vse, ale nechapu kdyz si delas srandu porad ze me.
Luke-Jeep: Ja vim ze to je prdel, ale me to uz jako prdel neprijde kdyz je to porad dokola a mam to porad predhazovano na triko.
Luke-Jeep: A kdyby to bylo jednou za cas tak je to v pohode. Ale kdyz je to porad tak to uz mi jako sranda neprijde.