Navštíveno 1949x

Mám malej dotaz ohledně řešení DN teda spiš trestnýho činu.
Je běžný že si ze soudniho lekařstvi vyžadaj kompletni zdrav. složku poškozeneho ? a jestli jo tak skutečně nesmim vědět jmeno lekaře kterej si to vyžadal a dalši info o tom ?
ja jen že nedavno mi volala moje obvodni Dr. že si ze soudniho lekařstvi vyžadali celou moji zdravotni složku ohledně řešeni te nehody/tč co jsem měl v řijnu docela mě to vyděsilo protože pod pojmem soudni lekařstvi si představuju patologii (asi jsem zblblej z filmů) no to je jedno ale docela mě to vyděsilo a spiš by mě zajimalo co mě ještě muže okolo toho čekat přeci jen to cele pro mě trochu nova věc a nikdo se zrovna moc nehrne mě informovat tak chci aspon vědět obecně jak tohle chodí.
Dík

27.02.2007, 16:19 |
X-sat (M)
Obávám se, že toto nemá příliš mnoho společného s trestním řízení - tyhle věci se řídí předpisy, týkající se zdravotnictví atd. Každopádně si myslím, že je to možné a vše musí být odůvodněno. Obvoďačka by měla mít písemnou žádost s odůvodněním
no tohle mi neřekla zda něco takoveho dostala jen řekla že se to tyka te nehody/tč ale překvapilo mě to protože vim že když ten vyšetřovatel resp i ten druhej kterej to ted ma oba chtěli pruběžne zpravy o mym zdr. stavu tak jsem to musel pokažde podepsat a ted nic tak mě to trochu šokovalo stejně jako že o tom nesmim vědět žadne podrobnosti proto se raději ptam.

27.02.2007, 17:37 |
X-sat (M)
No mezi doktorama je to myslím jinak. Doktor versus policie - jedině se Tvým souhlasem, pokud soud nenařídí jinak (příp. OSZ)