Navštíveno 2029x

23.02.2007, 06:33 |
LadaN Hele Daryle, když už máš tolik vymožeností na webu, tak kdy bude možnost nějakého toho připojení pro smartphone a PDA, aby to bylo rychlejší. Začíná to být na hranici sledovanosti s mojí 9500 Nokií a VodafonemNet. A to tady mám EDGE síť. Docela bych byl rád, až uděláš něco s tímto, protože ty tvoje všechny zlepšováky to brzděj. Jinak mám ještě dotaz, vedle informací o načítání již delší dobu pozoruju znak zeleného zámečku, co to je? Od té doby je to totiž víc pomalé. Objeví se tam až po celém načtení stránky.

23.02.2007, 10:01 |
Daryl (A)
O jakých vylepšeních je řeč ? Jinak ja mám na mobilu operu a ta filtruje reklamy takže tímto to je pro mobily optimalizovaný. Ten zámeček netuším. To jsem nikdy neviděl. Neměnil jsi v mobilu prohlížeč? Nějaký upgrade symbianu ? Kromě toho videa jsem tu nic co se týče vzhledu nedělal.

23.02.2007, 15:13 |
LadaN Já tě kopnu ale někam, tenkrát v restauraci si něco o tom mluvil sám. Jinak Simbián mám samo upgradovaný a není tam nic navíc. takže nebude žádná změna dík...

24.02.2007, 12:51 |
JP Problém asi nebude ve fóru, já s WM5 nemám problém ani přes GPRS ani přes UMTS. Žádný zámečky, všechno jede rychle:)