Ahoj, jsem admin VW-Club.cz a kontaktoval me dnes Reesha, admin dieselpower.cz, a upozornil me na cleny TDIPOWER a DIMEC kteri po vsech moznych ceskych forech a inzercich nabizeji jeho kradeny software na upravy a chipovani TDi motoru.
Reesha píše:
citace:
Stal se nám nemilý problém s několika členy na dieselpower.cz foru. Začali kšeftovat s kradeným software (naším), a navíc, inzerují trysky s naší značkou.
Takto "obepisovali" členi na našem foru - úryvek z emailu:
============================
citace:
A teď k čipu. No, víš.... jak to říct....já jsem byl osobně loni čipovat v Děčíně na brzdě. Dělal mi to samozřejmě Reesha. No...a tak jsme si s Dimcem řekli, že se na ten čip mrknem. Vypájeli jsme epromky z jednotky a stáhli soft. Bylo to děláno pro konfiguraci Sprint 764 + turbo 130PD.To znamená zůstal tam veškerý Reeshův um. Ten soft není bůhví jak agresivní, ale je velmi šetrný k motoru a spojce. Ale přitom poježdějí je to parádní.A cena....Reesha je profláklý maník a borec. Nainvestoval do toho spoustu peněz a času, tudíž chce návratnost...My upravujem auta jako koníček. Není to naše živobytí. Navíc jsem do toho zainvestoval pouze ten čip. Prostě jsme to ukradli. Zní to blbě, ale je to tak. Každý chce nějaké prachy vydělat. Tak co. Tolik k ceně. Pokud cítíš morální zábrany že tam máš kradenou věc, pak ano. Ale pokud chceš stejnou kvalitu za méně peněz, pak je toto jasná volba.Kvalita je stejná, protože je to od stejného tunera - Reeshi. Tak si ti přeber. Jediná věc. Snažím se ti ušetřit prachy a poradit. Samozřejmě chci vydělat. Ale pokud se toto dostane ven, jsme na fóru mrtví muži! Tak doufám, že to zůstane mezi náma ať už se rozhodneš pro jakoukoliv variantu.
Čau TDIPOWER
Upozorneni:
Firma dieselpower ani Reesha neručí za takto ukradený, a upravený software. Jelikož tento software byl lazen konkrétně na daný vůz na válcové zkušebně, bude na jakémkoliv jiném voze fungovat zcela odlišně. A pokud opravdu autor "zloděj" - laik - provedl jakékoliv úpravy, hrozí riziko poškození turba, motoru, popř. jiných součástí.
Dále - trysky s označením SPRINT prosím kupujte pouze u autorizovaných prodejců Dieselpower. SPRINT je obchodní označení trysek Fratelli Bosio, a tito zlodějíčci se pouze snaží parazitovat na dobrém jménu firmy. Tyto trysky ovšem nedodávají. A označení používají neoprávněně.
Oba uživatelé mají na našem clubu deaktivované účty a smazané kontakty.
Dalsi info (doplnovane) muzete sledovat zde:
[ Link ]