Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Někdo z Mikulova, Břeclavi a okolí?? Pomoc s bazarem

o Navštíveno 1551x o
o 06.02.2007, 21:37 | Prochy1551
Zdravim, shánim někoho z Mikulova, Břeclavi kdo by byl ochotný mi pomoci. V jednom bazaru stojí auto co jsem si vyhlídnul,ale jelikož jsem z Liberce, tak je to pro mě 370km. Tak bych chtěl poprosit, jestli by někdo nebyl od té dobroty a nezajel se mi tam kouknout a poreferovat, jestli má cenu pro to vůbec jezdit.

Jedná se o bazar Autobazar Mikulov BM AUTO s.r.o., K Vápence 2 , 69201 Mikulov na Moravě

a o auto Lancia Y 1.2i rok výroby 2001, černá, v plný výbavě včetně alcantary za nějakých 85 tisíc

[ Link ]

Kdyžbych věděl že je ok, tak si tam pak už zajedu,ale představa že jedu naslepo pomalu 800km mě děsí, samo že to nechci zadarmo... děkuju moc

Kdyžtak kontkat tady, nebo ICQ 269 202 538, případně na mobil 777 293 633

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3147 sekund.