Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > kontakt na hartika...nutne

o Navštíveno 1515x o
o 03.02.2007, 21:46 | Lukaash
Zdravim, muzete mi pls nekdo poslat icq na Hartika? potrebuju akutne neco doresit...

diky

o 03.02.2007, 22:21 | MarauderZ28
pokud vím tak ICQ nemá
o 03.02.2007, 22:43 | Lukaash
diky, snad se ozve na mail :-(
o 03.02.2007, 23:53 | H-Honza (M)
posli prodavajicimu tenhle mail z Tvoji email adresy....

I have slight difficulty to pay you thru my
account(Europe). But my friend (who lives in U.S) is
willing to help me with this transaction. He is ebay
and paypal member(Hartik65). Only what he needs is
your email address co he can transfer the money to
your paypal account. Is this OK with you and will you
ship the merchandise to different address ?
If this is OK with you and as soon you receive the
money from paypal, can you send it to this address?
Peter Hartman - 1350 Virginia Ave. - Havertown - PA
19083. His email address is pelehartman@yahoo.com .
Sorry for this inconvenience and thanks ( a pak sem
napis tvoje jmeno)

Posli to na jeho message na Ebay a na jeho email
jestli ho mas. Cus
o 06.02.2007, 01:52 | Hartik
Dostal jsem mail od toho kluka, (jmeno neznam - email ToddArtifacts@ aol.com). Doufam ze to je on ,co s nim komunikujes. Me si napsal ze mam zaplatit za tu vec ,ale borec me pise ze chce jenom adresu kam to poslat. Tak se nejak dohodnete. Tohle je na sracku. Nemam problem to vse zaridit ,ale nejakou to lepsi komunikaci mezi vama a zaroven i se mnou bych si myslim zaslouzil. Navic ti ten frajer udela spatnej "feedback" coz neni dobry pro tebe na tvym ebay konte . Tak se snaz a dej vedet co nejdriv.
o 06.02.2007, 04:25 | Hartik
Mas to zaplaceny . V 10 vecer jsem dostal zpravu od manika ze to stale neni zaplaceny ,tak jsem mu poslal ty prachy . Byly tam problemy s jeho email adresou a navic paypal to nechtel pustit jako ebay prodej , ale vse vyreseno a zaplaceno . Priste to udelej vse pres H-Honzu ,at s tim neni tolik problemu.
o 06.02.2007, 11:29 | Lukaash | Upraveno: 2007-02-06 11:32:13
jasny, diky...uz mam Paypal, tak to bude snad jednodussi ;-)

nejdriv jsem to resil jen s Honzou, ale pak se to kvuli spatny domluve zvrtlo...

komunikace vazne, ale jak to mam resit...psal jsem ti mail, nevim jak bych te jinak mel kontaktovat :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.