Navštíveno 1082x

Protoze jsem dnes od dvou lidi z ICQ dostal odkaz na nakej soubor IT.EXE nebo LT.EXE a protoze je to 100% naka sracka, tak na to tady radeji upozornuju. Pri pokusu kontaktovat odesilace sem nedostal zadnou odpoved, tak o tom nemusi ani vedet treba.
Takze si to treba nekdo precte driv, nez klikne:o)

07.10.2006, 19:24 |
Tas odesilac o tom nic newee - odesila to i kdyz je offline a ma vypnuty komp - zrejme nekdo hacknul databazi icq ... jo a je to vir - zenuska to automaticky spustila.. :o(
covece jeste ze jsem to neotevrel, mistni Spirit mi uz to taky poslal :o))

07.10.2006, 20:08 |
X-sat (M)
co si neobjednám, neberu ;-)
taky mě to dneska došlo asi od třech lidí a neotvíral jsem....

07.10.2006, 22:18 |
empiK (M)
taky mi to doslo

07.10.2006, 23:00 |
Long Jj doslo, odesilatel nevi a de to od nej po tom co na to kliknul kdyz mu poslal nekdo jinej. Prilezlo me to od par lidi, stahnul sem to, otevrel v textaku a hafo "sracek" tzn. vir. Po odklepnuti bloklo Kerio zapis do nakyho souboru v System32.

08.10.2006, 07:42 |
sotek mě už 2x
Jeste ze mam trillian a ten neumi prijmout veci z ICQ:o))))
Jo je to vir taky mi to prislo C:WINXPSystem32egamgr32.dll
It.exe...............naky sracky ......nekdo se ti bavi
taky mi to přišlo od spirita :-))

08.10.2006, 10:36 |
clown hmm .. me se od rana od 6.00 snazi neco procpat skrz Firefoxe ... uz mi to NOD zastavil asi 30x .. a to cumim na idnes, autohifi a ebay.co.uk ...
me to prislo vcera, ale jak sem videl .exe, tak sem se na to vysral
včera taky přišlo, bylo mi divný, že jsem to okno otevřela během pár vteřin a kámoš už byl off. Po otevření linku se to ptalo na uložení souboru il.exe (tušim). Ale dalo se to odmítnout, naštěstí. A udělalo to někomu něco?

08.10.2006, 17:20 |
Long neudelaoo to nic, bylo par souboru v System32 a po restartu to vlezlo do operacni pameti
File C:WINDOWSsystem32e1.dll deleted successfully.
File C:WINDOWSsystem32evenncob.dll deleted successfully.
File C:WINDOWSsystem32snmpmmcn.dll deleted successfully.
File C:WINDOWSsystem32sysshtic.dll deleted successfully.
File C:WINDOWSsystem32sysshtic.exe deleted successfully.
File C:WINDOWSsystem32winbpowr.exe deleted successfully.
Registry value HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows|AppInit_DLLs deleted successfully.
Registry key HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonNotifysysshtic deleted successfully.

08.10.2006, 19:24 |
Valis To jsem si to precet brzo,byl jsem zvedavej,co mi to ten Spirit posila,..
Zatim se nic nedeje,tak to projedu antivirakem
jj mě to přišlo a Hradyho a já blb to spustil:(i když mě antiv....upozornil jsem blb takže se tímto omlouvám lidem které to otravovalo a prosím neotvírat!!!!Kontaktuje to jiné lidi na icq i když nic nedělám je to nějakej sráč a lidi co se tak baví bych rosekal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!