Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Lyzovani na ledovci??

o Navštíveno 670x o
o 29.09.2006, 11:28 | Tichy
Dostal jsem s kamosem napad jet si zalyzovat jiz ted v rijnu na ledovec.Chceme jet jen na jeden den lyzovani a vecer zasa domu.Ale nevime kam?Kde je uz od rijna lyzovani,aby to bylo co nejbliz a stalo to za neco.Nemate nekdo nejakej typ?

o 01.10.2006, 01:48 | Luke_288
to nevim jestli je dobrej napad, pockal bych az na listopad. byl jsem na lyzich na Hintertuxu v cervenci, dost to talo, dobrej je prej Stubai, ale jako to je vsechno okolo 400km, coz mi prijde na jeden den dost narocny
o 01.10.2006, 09:41 | Tichy
Luke_288: jj diky.Uz jsem taky slysel od par lidi, ze je lepsi jeste aspon mesic pockat...
o 03.10.2006, 13:25 | Luke-Jeep
ser na to jed hned! Tux jasna volba...
o 03.10.2006, 22:20 | Luke_288
no ja nevim, jak rikam, byl sem tam v cervenci a bylo to uprostred skoro nejvetsiho tání, takze to lyzovani bylo na hranici unosnosti a co jsem slysel lidi, jezidici tam pravidelne, tak stoji za to az listopad.
o 04.10.2006, 09:59 | Tichy
no posunul jsem to teda aspon o mesic..videl bych to na zacatek listopadu..
Lukove: kam presne jezdite??A priblizny ceny skipasu jestli si pamatujete??
o 04.10.2006, 16:44 | Luke_288
tak to uz nevim, ale pravidelne v lete lyzovat nejezdim, byl jsem letos prvne, v zime jezdime na silvestra do dolomit, cortina, jinak me se libi i treba hinterstoder...
o 05.10.2006, 10:58 | CHUROS
Ja byl na Tuxu loni v červenci a the best.
Je pravda, ze ted to tam bude stejne jako v cervenci. Je dobre koukat na web a cekat az napadne prvni sníh. Pak vyrazit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3079 sekund.