Navštíveno 670x

29.09.2006, 11:28 |
Tichy Dostal jsem s kamosem napad jet si zalyzovat jiz ted v rijnu na ledovec.Chceme jet jen na jeden den lyzovani a vecer zasa domu.Ale nevime kam?Kde je uz od rijna lyzovani,aby to bylo co nejbliz a stalo to za neco.Nemate nekdo nejakej typ?
to nevim jestli je dobrej napad, pockal bych az na listopad. byl jsem na lyzich na Hintertuxu v cervenci, dost to talo, dobrej je prej Stubai, ale jako to je vsechno okolo 400km, coz mi prijde na jeden den dost narocny

01.10.2006, 09:41 |
Tichy Luke_288: jj diky.Uz jsem taky slysel od par lidi, ze je lepsi jeste aspon mesic pockat...
ser na to jed hned! Tux jasna volba...
no ja nevim, jak rikam, byl sem tam v cervenci a bylo to uprostred skoro nejvetsiho tání, takze to lyzovani bylo na hranici unosnosti a co jsem slysel lidi, jezidici tam pravidelne, tak stoji za to az listopad.

04.10.2006, 09:59 |
Tichy no posunul jsem to teda aspon o mesic..videl bych to na zacatek listopadu..
Lukove: kam presne jezdite??A priblizny ceny skipasu jestli si pamatujete??
tak to uz nevim, ale pravidelne v lete lyzovat nejezdim, byl jsem letos prvne, v zime jezdime na silvestra do dolomit, cortina, jinak me se libi i treba hinterstoder...
Ja byl na Tuxu loni v červenci a the best.
Je pravda, ze ted to tam bude stejne jako v cervenci. Je dobre koukat na web a cekat az napadne prvni sníh. Pak vyrazit