Navštíveno 1115x

Mám na Vás dotaz ohledně dopravního přestupku.Jelikož jsem invalida a můžu na sebe mít napsané pouze jedno vozidlo,tak druhé mám napsané na sestru.S daným vozidlem psaným na sestru jsem "spáchal" dopravní přestupek 4.8.a teď sestře přišlo předvolání.Jaký poradíte způsob řešení??Díky
vozidlo ridila osoba mne blizka
Takže stačí když řekne že vozidlo řídila osoba blízká a nechaj jí být?
Ještě dotaz pro Pražáky: přišlo že přestupek byl spáchán - Praha Tunel Strahov - chytaj tam nějak často?

27.09.2006, 10:24 |
paia holt jsi byl moc rychlej...
TOMIK__007: predvolani prislo sestre, ale ve skutecnosti chteji mluvit s tebou. Znam to, taky jsem jezdil s cizim autem:-)
.mycTD: chtěj mluvit s tím na koho je vozidlo psané.Teď jsem volal kámošovi co jezdil se mnou a ten už to má zasebou,na fotce je vidět jen RZ,přední světla a obrys autal.Lidi vidět nejsou,takže kámoš řekl že neví kdo vozidlo řídil něco podepsal a šel domu :)

27.09.2006, 10:41 |
Smrada (M)
Osoba blizka
Jinak v tunelu se meri prumerna rychlost na useku. Meri se nepretrzite
Smrada: Ted kdyz vim ze na fotkách není vidět kdo to řídí,tak co je lepší když sestra řekne že neví kdo to řídil a nebo když řekne že vozidlo řídila osoba blízká?? Aha tak už to vím no mi byli na rehabilitaci v Parapleti a jeli se večer projet trochu po praze no :-)
nee, musi rict, ze vi, kdo to ridil a ze to byla osoba ji blizka

27.09.2006, 11:03 |
Smrada (M)
Vi, kdo ridil. Pokud rekne ze nevi, tak dostane pokutu ona

27.09.2006, 12:12 |
X-sat (M)
Stejně vás jednou dostanou ;-)
hele jeste nejakej postreh... me clovek co skoli ve firmach lidi aby mohli jezdit se sluzebakem tvrdil...... ze kdyz te nameri tenhel radar tak to neni z hlediska zakona uznatelnej dukaz.... ze prej je tam neco ze ten radar musi obsluhovat policista, poucenej atd...... jenze ty radary v tunelu a pod. nejsou policejni a neobsluhuje policajt atd.......
nevím ale v mrázovce prej fotí dost dobře a je tam vidět řidič..

27.09.2006, 16:41 |
X-sat (M)
božínku, ty lidi dokážou vyplodit nesmysly 8-))) co takhle "důkazní materiál"...
hotdog:volal jsem kámošovi se kterým jsem jezdil po Praze a on už tam byl a říkal že na fotce je vidět je RZ a obrys auta,na lidi není vidět vubec kdo tam sedí

27.09.2006, 21:21 |
Smrada (M)
Tak toho instrktora bych narval vejfukem do valce :o)))
Tomik, bylo to v Mrazovce nebo ve Strahovskym? Navazujou na sebe. Strahov je starsi, tmavsi, tudiz horsi fotky

27.09.2006, 21:23 |
Smrada (M)
X-Sat: Je to prece jasny, videokamera, ktera nataci pachatele, taky neni obsluhovana prislusnikem, takze kdyz me nekdo natoci, jak vrazdim, nemaj dukaz :o)))))))))))))

27.09.2006, 23:49 |
X-sat (M)
jojo, přesně tak a za vším stojí Kateřina žakééés 8-)))))))))
Smrada: kámoš co jel předemnou už byl na PČR a říkal že to bylo ve Strahovském tunelu,že na fotce je prd vidět,hezky je vidět jen RZ a auto si prej skoro nepoznal a posádka vidět vubec není.

28.09.2006, 11:03 |
clown X Sat ... jo ... ta <I> vam to jeste ukaze ...
TOMIK .. asi bych tam sel osobne .. xicht je poznat, i ze Strahovskyho v 2.00 rano .. :o)) koukal jsem takhle na fotku meho otce ... :o))
O co jde ? O tech 1000Kc ? Kdyz mam na benzin, mam i na pokuty :o)
:o)
TOMIK__007 : S tou fotkou bych si nebyl tak jistej.
Sice je pravda, že tam neni nikdo vydět, ale !
Mě také domů přišla fotka, že sem překročil rychlost a ani sem na té fotce pořádně nepoznal že je to mé auto, jen podle spzetky.
Auto je psané na máti tak že předvolali jí, ale jel sem tam já, protože sem přestupek udělal já. Když sem se pak polic. ptal, jak mi dokáže , že sem to řídil já když ta fotka je taková, že tam nejde pořádně poznat ani auto, tak mi řekl, že to je na obyč papíře, ale jestli chci tak mi tu fotku nechal vyčistit a upravit tak, že bude vidět kdo to řídil, tak sem řekl že bych to uvítal, chtěl sem vědět jestli nekecá, no a když mi řekl že pak místo 500 kč mě ten přestupek víde na 5000 kč tak sem si to rozmyslel : o )))
Smrada : S těma kamerama to taky neni jednoznačné, záleží co provedeš.
Např. když na benzině ujedeš bez placení, tak videozáznam z kamer nejde dát k soudu jako usvědčující materiál.
Kámoš má benzinku a né jednou mu takhle někdo ujel a u soudu si s videozáznamem mohl tak akorád......
no ja sem taky sachoval s tim ze autem jezdi nekolik lidi a ze neni videt kdo to ridi, behem minutky mi tu fotku posteloval tak, ze bych si ji mohl dat klidne do pasu - jeste tam byla traparna v tom, ze sem mel stejny obleceni jako na ty fotce :-) a byli dobre videt i lidi na zadni sedacce
bylo to na smichove

28.09.2006, 16:57 |
X-sat (M)
Fridom - aha, takže moje práce s videozáznamy byť v "blbém" přestupkovém řízení jsou k ničemu, jo??? Ty jo, pouč mě ještě o něčem dalším 8-)))
Pánové, čím novější lidi na foru, tím novější bláboly...

28.09.2006, 17:26 |
Smrada (M)
Satelit: Oba sme zabari, nevime, ze delame v praci zbytecnosti :o)))
na co by tam ty kamery byli na to aby koukali jak jim na těch benzínkách mizí to by pak neplatil nikdo blablabla a hádej se o radarech já už zaplatil dohromady tak 5000 za minulej rok a když sem byl 3* vyfocen tak sem nestačil zírat že v noci sem si viděl i bědáry na bradě takžeasi tak...a proč by ty radary byli když by byli na nic protože u toho nikdo nestojí,účel májí stejný a fungují stejně jen u toho nestojí žádnej pán ale je tam jen záznam a je lepší říct pravdu když deš pro fotku vždycky je lepší né jen u fotky já to třeba ukecal z 800 na 300 protože jsem řekl že jsem řídil já že auto je otce ale já ho používám a ta paní byla milá:-)