Navštíveno 926x

Augi, tak mi došla trpělivost , 8.9. jsem vyhrál tvoji aukci, v 18.04 jsi to potvrdil, v 18.21. jsem ti poslal mejla s veškerými údaji (adresa, tel.) a čekal jsem. Když do 14.9. nepřišla ani zpráva ani nic jiného poslal jsem ti dalšího mejla v 15.39. ale znovu jsi se neobtěžoval ani napsat. Když se tě kamarád zeptal v tvém příspěvku na prodej autorádia kde to vázne tak si lhal že si mi poslal mejla a aby ti nezadělával příspěvek. Včera a dnes jsem ti nejméně 6* volal ale nebereš telefon. Tak si piš že ti teď budu zasírat příspěvky já, takový jednání bych čekal od vychcanýho začátečníka a ne od člena který tady má stovky příspěvků. Měl si k dispozici všechny údaje co si chtěl víc. Do této kategorie jsem to dal proto aby kupující věděli s kým mají tu čest, čau Petr.

19.09.2006, 15:16 |
Augi Petře: Na mail jsem Ti odpovídal, můžu Ti ten mail přeposlat. V tom mailu jsem Ti psal do detailu, proč a kdy zesík pošlu.
Telefon jsem opravdu nebral, protože zde máme hňupy z vedení z Toronta, tak se jim musím věnovat. Psal jsem Ti SMS, že mi máš napsat, kdo jsi a o co jde - neodpověděl jsi pro změnu Ty. Nevím proč.
Měl jsi mi napsat: "Jsem Petr UL, ozvi se kvůli zesu." A já bych Ti zavolal zpět. Ale včera, ani dnes, ani zítra bohužel nemám možnost brát telefony.

19.09.2006, 15:18 |
Augi Každopádně se Ti tu veřejně upřímně omlouvám, že to na Tebe takto působilo, ale jakmile budu mít možnost s Tebou mluvit osobně (nebo jsem teď na ICQ), tak věřím, že poznáš, že nelžu.
Sám jsi to napsal, že tu jsem už dlouho a nemám potřebu dělat nějaký levárny.
Děkuji za pochopení.
Petr UL : verim ze ta cakanie urcite nastvalo :( ale ja napriklad mozem potvridt ze Augi ma pravdu o com pise.Naozaj je problem sa s nim skontaktovat ale ked sa raz nieco dohodnes tak slovo drzi.Mne napriklad drzal takmer 2 mesiace tovar pretoze mi ho slubil a dockal som sa k spokojnosti :))))
Len tolko som chcel.
Augi menej pracuj lebo sa prepracujes :)))))))))))))))))

19.09.2006, 15:36 |
Augi djjano: děkuji :-)
Petr UL: Jak jsem napsal výše, opravdu nemám zapotřebí nějaké podrazy.
Michale nemohl jsi mi poslat SMS protože tel je pevná linka a nepřijímá SMS, můj email je do práce, denně mi chodí desítky mejlů ale od tebe ani jeden, jinak přijímám nabídku ke smíru, jsem na mejlu nebo na tel. , ICQ nemám k dispozici (tel i mail jsou do práce tak do 17 hod.), Petr.

19.09.2006, 15:54 |
Augi | Upraveno: 2006-09-19 15:55:55
Smír taky beru :-) A rád samozřejmě.
Napíšu na mail - dnes večer - pokud Ti nic zítra ráno nedojde, napiš mi prosím sem na fórum do Vzkazů.
P.S.: Fakt nemám žádný nepřijatý hovor z pevné... :-/
P.S.2: Přesuň tento příspěvek do vzkazů - myslím, že by se to tady moderátorům nemuselo líbit... ;-)
to je happy end.......
- ještě by se tu moh někdo oženit a máme to všechno :-)

19.09.2006, 17:02 |
Q jen tak na okraj - pevná linka přijímá SMS zprávy.
Nepřejte si vědět jak, ale automat ti jí dokonce i přečte.

19.09.2006, 20:57 |
dddd jo jo Q ma pravdu
me taky Augi nebral tel,ale vždy napsal SMS a zavolal až mohl

19.09.2006, 23:25 |
Augi | Upraveno: 2006-09-19 23:26:17
dddd: já jsem holt chronický "nezvedač telefonů". Přestože to je můj služebák, tak furt jsem s nějakejma hňupama a nemůžu to brát :-(
to ze nemohl Augi ani brat telfony ale hlavne ani JIT CHLASTAT muzu potvrdit :-(

20.09.2006, 08:50 |
Augi Luke-Jeep: woe :-D sem se málem dorval...
Petr UL: Psal jsem email - došel?

20.09.2006, 10:39 |
Daryl (A)
jako Q :) Mne casto chodi SMS na pevnou a je to docela prdel, jak to ten automat louska :)
Náš tel SMS nepřijímá ale je to jedno, už jsme se s Michalem dohodli tak věc považuju za vyřízenou.
Hero: svatba až později až se líp poznáme.

20.09.2006, 13:45 |
htd jo chlastat nesel:) nevi o co prisel:-D

20.09.2006, 19:29 |
Augi htd & Luke-Beetle: fňuk fňuk... to me kuwa sere...