Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 Jim

o Navštíveno 933x o
o 17.09.2006, 09:04 | Thullo
Na mem aute oproti treba felicie je vyhoda ta, ze moc lidiho nezna - to samozrejme plati i na policii!
Mam tam nepovolene tyto veci:
Prední svetla - modry nadech a 90/100W (ale vypadaji jako xenony)
Prední obrysovky - ted uz bile, ale mel jsem i modre DIODY
Kola - mam 19ky s profilem pneu 35 (na me auto maji byt MAX 225/55/16)
Folie - samozrejme maji ten A-TEST ktery je ti uplne na prd :)
a konecne na zadních svetlech mam natazenou CERNOU SILONKU

Jednou jeste kdyz jsem mel ve svetlech MODRO ZLUTE zarovky, ktere svitily do modra,ale pri pohledu na ne hrali vsemi barvami me zastavil policajt - DEBIL uz od pohledu - a zacal:

P: Dobry den pane ridici - doklady prosim.Jake pak mame povolene svetla pane ridici

J: Nevim

P: BILE

J. A xenony jsou BILE?

P: No nektere jsou trochu do modra

J: no jako ty moje ne?

P: No ty vase jsou spise jako DUHA

J: No ale ted byl na technicke a tam mi nic nerekli - tak jsem to koupil, nevyznam se v tom - jak jsem mel poznat ze to nejsou xenony?

P: Vite technicka je takova zvlastni vec, tam projdou auta i bez kol

J: Jo?Tak na co to teda je?Proc za to platim tolik penez kdyz je to zbytecne a projde tam kde co?

P: Hmmm, no ale i tak, vas vuz si tady muzu odstavit a pochenat do te doby, nez to date doporadku!

J: Ja tomu ale nerozumim, takze vamn dam naradi a muzete se do toho s chuti pustit!

P: No to radeji ne, ja jsem to jeste taky nedelal! (obchazel auto a zastavil se vzadu u puncochy)A copak to tady mate na svetlech!

J: To je ORIGINALNI TEXTILIE primo z AMERIKY ktera se na to OFICIALNE PRODAVA

P: NO t ale u nas nemuzete mit

J: NO to mitaky ani na te TECHNICKE NEREKLI

P: Ale vy jste povinen si to zjistit - ja si to vasde auto tady muzu nechat.OD 1.7. kdy zacne platit nova vyhlaska, ve ktere se pise jasne, ze vozidlo BLA BLA BLA (nepamatuju si to,ale cetl uz z te nove vyhlasky) jste za to mel nekolik bodu dole a pokutu 2000kc

J: No tak se podivejte do kalendare a zjistite ze je 16.02.!!!Ja jsem to auto koupil tak jak je, sviti, troubi jede - technickou jsem prosel a tak jsem mel za to, ze je vse v poradku.Kdyz si clovek mysli ze je vse OK proc by do neceho VRTAL a zkoumal, je-li to podle vyhlasky, ktetou nikdo doma nema?

P: No to jste ale mel udelat

J: (uz jsem se JAKO nasral) JO? A vy jste to na svem aute udelal?

P: No...

J: Jake mate auto?

P: Renaulta

J: A zkontroloval jste si pri koupi vaseho vozu zda mate ve svetlech original povolene zarovky 55/60W a ne treba 90/100W?

P: Eeee....

J: (jak jsem byl v razi) Rozdelal jste si to a prozkoumaval to?Nechal jste si premerit, zda hluk zpusobeny vasim vozidlem neprekracuje povolenou normu?

P: No ne no

J: Tak vidite! A me tady neco chcete vycitat!

P: No jedte,at uz vas tady nevidim

J: (takovym tim nasranym hlasem) Tak teda preji prijemny den!!!

A bylo to :) proste nekdy to jde :) je vytocit na blbostech!

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.