Navštíveno 1273x

16.09.2006, 14:54 |
mourl Ahoj,mám na tebe malou prosbičku :-) kamarád má už pár let Probe a teď se rohodl že uděláme spolu nějakou muziku..Máš s tím nějaké zkušenosti? Fotky z instalace? co přední dveře? nechat 13tky nebo vyříznout díru na 16tky? jak moc je to náročné.Díky moc
bohužel Probe má naprosto debilní rozměr dír pro repra, dopředu se nevejdou 16cky, ale je to dělaný na nějaký 15cky, já akorát dneska dodělal druhý dveře, pomohl jsem si redukcí z MDF, ale musí bejt fakt nizoučká tak 3-5 mm protože jinak se zas dostaneš do tapecáku dveří, z něho sem ze zadní strany ještě odfikal takový plasty co jsou jako na mřížce zezadu. Ani zadní repra nejdou nacpat napřímo neb místo klasickýho rozměru jsou díry o palec menší ty elipsy, tady to teda není problém vystříhat nůžkama na plech doporučuju zahnutý, ale jde to vážně dobře ...
sorry za foto foceno v šeru mobilem

17.09.2006, 09:57 |
mourl takže do předu bez velkých zásahů 16tky nedostaneme? Do zadu na plato jsme plánovali nějaké koaxi 20" a bez SW.Uvidíme jak to dopadne...každopádně díky

17.09.2006, 10:53 |
mourl ještě kolik tlumení je potřeba??díky
no velký zásahy, dáte tu redukci a je to ... na každý dveře sem spotřeboval 6 plátů od Kraluši 007