Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > u-geen a ostatní škodovkáři

o Navštíveno 1167x o
o 13.09.2006, 19:30 | Šestikule
Potřeboval bych ocenit auto. Bábinka se zřejmě rozhodla po x letech prodat auto. Je to Škoda 130L, vše origo, servisní knížka ;-), najeto skutečných 24t km, prostě jakoby vyjelo z továrny, rok výroby z hlavy nevím. Problém, že to cca 8 let (od smrti dědy) nejelo, akorát to chodím 2x ročně protočit a objedu malé kolečko, SPZ jsou v depozitu. Normálně to asi nemá cenu prodávat, spíš pro nějakýho fanouška třeba jako základ pro úpravy. Kolik za to tak můžeš chtít? Jen pro orientaci, abych se rozhodl, jestli to od ní nekoupím já a neschovám do budoucna. Díkec.

o 14.09.2006, 10:15 | Rustapha-659
Šestikule : hele když to tak čtu,jestli to máš kam dát-byl by z toho hustej veterán ve velmi dobrym stavu... asi bych si to nechal.. :o)
o 14.09.2006, 11:26 | Tuner#2
Pokud to má skutečných 24tkm a je to "skladováno" v suchu bez koroze, tak můžeš dostat tak 40 - 60tKč podle toho jak moc velkýho blázna nejdeš :o) a nebo si to nechat.

A nebo mě to prodat za bůra, že bych si pořídil veterána? :o)))
o 16.09.2006, 19:47 | dddd
lol 40-60tkc toho asi budes hledat dlouho
o 16.09.2006, 21:41 | empiK (M)
bych si to nechal a zakonzervoval....
o 17.09.2006, 21:13 | Tuner#2
dddd: A můžeš mě říct proč? Karadád kupoval před třemu lety Rapida 130 za cca. 60 tKč, protože na něm neni místečko rzi a měl najeto jen v létě asi 40 tkm. Proto pokud to má 24 tkm a nebylo to ve vlhku, tak za to tyhle peníze může od našince dostat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.