Navštíveno 1025x

Jo malem bych zapomel !!!!!! Loupežnici !!! Kdo z Vás mi do vejfucku narval nejakej kram co mi pak drncel ????????????????? Mam podezreni jen na vas, protoze asi jen vam vadil muj decentni zvuk auta. RTAcko nepocitam to je elektronika a ta dotoho nema co mluvit :-)))))
Tak se priznejte !!!!!!!!!!!!!

11.09.2006, 10:47 |
Daryl (A)
??????????

11.09.2006, 10:50 |
Zdenek (A)
Vejfuk? Co mas s vejfukem? My nic! Vejfuk nemerime a merit nebudeme :-)))
No jak jste furt remcaly, ze mam hlucnejsi vejfuk na aute a ze to strasne rve kdyz prijizdim na mereni a z nej, tak jsem tam pak uvas ( na hlidanem parkovisti :-)))) ) nechal auti a sel se podivat za walachama.............. Pak jsem nastartoval a rachtalo mi v nem neco....... rikal jsem si, ze je stejne death a ted je uplne, ale kdyz jsem odjizdel ze srazu tak jsem mu dal na statovce trochu napit a neco z nej vyletlo a nebylo to male. Kolega mel co delat, aby jsem mu neprostrelil okno :-))))))) No a tak bych rekl, ze to je vase kulisarna........... Co ?

11.09.2006, 11:12 |
Daryl (A)
barthez: spise se ti rozpad vejfuck a vylitala z nej vata a prepazky :)
Daryl : Nech toho. To ne...... pak uz to bylo v pohode co mi z nej vyletnul ten darek....... ja preji nejsem mstivej........... jen chci vedet kterej loupeznik....... :-)))

11.09.2006, 11:55 |
X-sat (M)
trpaslíci ;-)

11.09.2006, 12:20 |
Smrada (M)
No myslel jsem, ze Te zabiju, osobne bych narval neco nejen do vejfuku ale i do bassreflexu. Ja to ale nebyl
Smrada : Ale notak. Ja zato nemuzu, ze se vam zblaznil merak :-). Zas tak silnou aparaturu nemam :-)

11.09.2006, 12:23 |
Smrada (M)
No ono se to tam tak pekne od toho hangaru odrazelo ...
no hlavně u RTA to byl docela rušivej element i když si byl přes celej EMMA vyhrazenej prostor :-)))
BTW: taky sem ti tam nic nestrkal :-))))
No nebylo to ferove, ale vzdycky kdyz jsem si to uvedomil nebo se nekdo prisel pripomenout, tak jsem to zhasnul........... No jsem zvedavej kdo bude takovej kabrnak a prizna se.......

11.09.2006, 14:19 |
Kapka (M)
ja to taky nebyl...ale občas bych se rad pridal k tomu neznamemu..protože nevim co to ma za učel delat ze sebe kolotočaře...kort když kousek od tebe kluci posloucgaji SQ...otevřit auto dokořán a pak to naplno ohulit....už jsem asi z tohohle vyrostl...přitom když za mnou přišlo par lidí,že by si to chteli poslechnout moje auto,tak žadný problem...zavřel jsem auto,dal jim klidne poslechnout jejich CD ale v pohodě...

11.09.2006, 14:26 |
Zdenek (A)
barthez: Alespon budes priste vedet, ze jako soutezici se nemas vzdalovat od sveho vozidla LOL
Kapka :
No ja jsem to naplno nehulil a hlavne srazy jsou jedno z mala mist kde si muzu pustit hudbu aniz by nekdo remcal za rusim nocni klid. Pravda s tim mistem to nebylo zrovna vhodne, ale taky nebyl problem to vypnout. Ja to mam holt takhle rad a lidem to taky rad poustim a i v auti. treba z toho taky jednou vyrostu ( asi by bylo na case ) a pak budu jako ty prskat na magory jako jsem ja co maj auti plne repro. Kazdopadne i tak bych nikomu nic nerval do vejfuku a ani bych se nepridaval. Ja to beru v zertu, protoze auti neni dodelane a vejfuk neni nejnovejsi, ale stvalo by me to kdyz bych tam mel novej a ta kravina mi ho poskodila....
Zdenek :
:-))))) No asi jo, ale vis jak mi bylo, kdyz jsem dorazil...... :-(