Navštíveno 1173x

05.09.2006, 08:31 |
Kapka (M)
hele kdo jedete ted do Přerova? akdo jedete už v pátek na noc? já že slavím v sobotu narozky,tak jsetli mam jet už v pátek a zorganizovat nejakou malou oslavičku neco jako deal Timík v Přibrami..nejakou mnamku na gril,nejakej bolehlav atd..jestli to ma cenu,abych tam potom nebyl sam v patek v noci...tak zkuste napsat kdo tam budete už v patek,at to zhruba spočítám kolik lidiček..dikes..

05.09.2006, 09:12 |
Zdenek (A)
EMMA jede, ale vetsinou zrejme az v sobotu. Jedine ze by nekteri parici zmenili nazor ;-)

05.09.2006, 09:17 |
X-sat (M)
hehe, tak to já taky slavím v sobotu narozky ;-) Ale Přerov nejedu, slavíme u rodičů, protože mám narozeniny ve stejný den jako táta 8-)
btw. předběžně jsme se domluvili, že v Heřmově Městci zůstaneme přes sobotu do neděle a "ukončíme" sezonu ;-)
jako X, Přerov jedu na otočku, ale HM budeme určitě dýl tak to pozdrž o týden :-))

05.09.2006, 11:57 |
Q Sejdeme se v pátek v Horoměřicích, kde proběhne malá oslava těch mejch, tak se Davide zlejeme spolu............
:-)))
Davide rád bych v pátek, ale makám do 5ti a než bych to ve tmě našel, tak by to byl porod, nikdy sem tam nebyl :( takže vyrážím kolem 2hé v sobotu v noci, přecijen to mám 450km ...

05.09.2006, 21:01 |
Pagoš budu rád, když dorazim v sobotu ráno, vyrážim cca jako TheTimo
Kapka: tak na to budem sami :-DDD

06.09.2006, 13:50 |
Kapka (M)
no teda me pekne nasirate...jsem myslel že bych hezky v klidku v patek večer dorazil..pekne se ožeru,nejaka mistní moravska devčata pomuchlam....do 9 vyspinkal a pak si vyzvednul pohar..preci nebudu vstavat nekdy ve 3 rano v sobotu a pak budu celej den totalne mrtvej..a Mestec nejedu,pripravuju auto na Švycari...

06.09.2006, 16:29 |
erix7 (K)
jo uvazujem o mestci, jak psal kasik a X sat, taky jedu az v sobotu brzo rano. sem nachcipanej jako svine.
Kapka: kdo všechno jede v pátek ?
pokud tam někdo bude už v pátek tak bych dojel taky, jinak až v sobotu ráno

07.09.2006, 11:44 |
Kapka (M)
hm..takže patek pada..protože nikdo nejede v patek,takže prijezd sobota s pražakama...