Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > prodejci mobilů doporučte :o)

o Navštíveno 1130x o
o 31.08.2006, 19:45 | MarauderZ28
Takže dneska sem kámošovi sháněl nabíječku na mobil, byla nesehnatelná tak sem ho sprdnul co to má za sračku tak mi teda řekl když sem tak chytrej ať mu doporučím novej. Takže má teď Motorolu V300 a od new by očekával toto:

tak rychle- mě se líbí nejvíce V, jelikož se samo nezapíná, je to malé a vejde se to do kapsy. Ale musí být lehký, ten můj je teď těžký. Paměťový karty. Musí to mít dobré funkce- internet, radio, zapisovač- normálně jako zápisník, přehrávat dobře hudbu, velkou paměť- na stahování, hezké ovládání- při pohledu musí půlsobit kvalitně a draze, ale být lehce ovladatelný, malý, rychlý atd. Video a foťák- ale dlouhé záznamy pro video a dobré rozlišení- pro foťák. To jen tak zběžně- to si představuji pod dobrým telefonem:) taky kvalitní přenos zvuku- pásmový- do ciziny atd.

Takže pls poraďte ať nejsem za jelito :o)

o 31.08.2006, 19:50 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
samsung D600e :-)

[ Link ]
o 31.08.2006, 21:19 | Daryl (A)
kral: chcel Vcko, ne soupatko
o 31.08.2006, 21:21 | Ondra127
Neni to sice vecko, ale ted jsem si objednal Nokii 6233, co jsem ji mel pujcenou, tak maximalni spokojenost...
o 31.08.2006, 23:39 | tappaja | Upraveno: 2006-08-31 23:46:41
Oprava: To co sem myslel je 6131, je to vecko, podpora karet, MP3 to umi, 4 band, snad jen prumernej fotak.
Jinak jsme kupovali uz asi 5 telefon tady
[ Link ]
a pohoda.
[ Link ]

anebo nakej SE
o 01.09.2006, 09:06 | xenonman
kdyz ja na moto at si koupi razr v3i bude asi spokojen a hlavne uz umi premyslet po moto :-)
o 01.09.2006, 11:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Daryl:
"...mě se líbí nejvíce V, jelikož se samo nezapíná, je to malé a vejde se to do kapsy..."

z toho chapu ze netrva na V, takze slide-up by mohl byt
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.