Navštíveno 2221x

29.08.2006, 19:02 |
MDS | Upraveno: 2006-08-30 20:07:33
Jel jsem dneska za CTS do Liberce a ani jsem tam nedojel. Před Kunraticema, vyletěla ze zatáčky (v dešti) 120ka, jeli jako prasata, dostali smyk, roztočili se a vletěli do protisměru pod náklaďák. Dostali to do zadku auta, v autě byli 3 lidi.
Za kamionem jelo Vento a pak já, já jsem si držel cca 30m rozestup, Kamion po nárazu stál na fleku, Vento do něj vlítlo ze zadu a já to tak tak zabrzdil. Myslel jsem, že ta škodovka letěla ven nebo do stromu, protože to byla strašná rána, Hned jsem letěl k nim a spolujezdce opatrně vytáhli z auta, chtěl se dostat ven, měl ošklivě rozbitou hlavu, stejně jako řidič, ani jeden z nich neměli pásy, řidičovi se skoro nic nestalo, až na šok a rozbitou hlavu, kluk vzadu dopadl hodně špatně byl zaklíněnej za sedačkama a ze zadu měl napasovanej motor a padal do bezvědomí, hasiči přijeli cca do 10minut a hned na to sanitky, ten kluk ze zadu byl podle záchranářů v ohrožení života, vypadal fakt strašně a do toho všeho měli v autě drogy, který zajistila hned kriminálka, která jela kolem a auto bylo bez STKměl jsem u sebe foťák a ikdyž to nebylo vhodný, vyfotil jsem to, jen jako ostrašující příklad... posuďte to sami :o(((

29.08.2006, 19:03 |
MDS

29.08.2006, 19:03 |
MDS

29.08.2006, 19:04 |
MDS

29.08.2006, 19:05 |
MDS

29.08.2006, 19:07 |
MDS
kurva to jsou debilove !!!
a jeste to maji hezky popsane, kolik jim bylo 18-20 tak nejak asi??

29.08.2006, 19:48 |
Kamil můžou si za to sami - hlavně že neublížili někomu dalšímu
tyhle debilky nesnasim, maj sracku auto, machrujou... este ze neublizili nekomu jinymu.
presne tak. Tyhle zmrdi na silnici nepatrej, nejaky vyhuleny manicky.....
třetí fotka s nápisem ART...tak to je hned...
člověk to nikomu nepřeje ale je to jejich blbost a patři jim to at si huli a dělaj kraviny jinde tam at ubližujou sobě jak chtěj ale na silnici by se měli chovat normalně a ne ohrožovat okoli zvlašt v takovym "kdysi autě".
Nevypadá to jako hulení, jinak souhlasím, že to jsou hovada! Vyrobili brutus hatchback ze stodváci :-(

29.08.2006, 21:51 |
TROY ha hááá patří jim to auto schnilý a jezdí to,ale poladěný auto má smůlu - bych to poslal tomu bukvovi co má na starost DP
osobně mi to auto nepřipadá, že by bylo shnilý, ale i kdyby to bylo tuning kára pěkně udělaná, výsledek by byl podobnej, záleží kdo a jak to řídí. To by tu možná byly komentáře škoda hezkýho auta, dobře jim tak. A ještě tu byly dříve názory, že tráva není v podstatě droga :-D ale to neříkám, že by to říkali ti, co to tu odsuzujou. Ať si každej hulí, píchá co chce, když na to chcípne jen on sám a nebude to dál šířit, to je můj názor.

29.08.2006, 23:10 |
Syrup tak v ty obalce rozhodne neni huleni, mozna tak nejaky listy od stoviku.

29.08.2006, 23:17 |
MDS No hulení je to na 100%, listí tam bylo taky,ale když tam byla kriminálka, tam uvnitř byli ty takový chuchvalce, nebo jak se to jmenuje, a na sedačce byl další pytlik s nápisem NĚCO NA DOBROU NOC...

29.08.2006, 23:18 |
MDS v případě zájmu můžu poslat origo fotku, tam je to vidět líp

29.08.2006, 23:57 |
Long palice ;o)
je to jenom travka, nic tragickyho

30.08.2006, 00:52 |
erix7 (K)
kukam kopec hulicu odborniku - sateliteeee :)))

30.08.2006, 01:41 |
Mac taky to nepovažuju za něco extra, prostě travička a neodsuzoval bych je za to. Podle mě to tím nebylo, ono ani moc nemohlo. Jen je to prostě u nás zakázaný, takže trestný. V Holandsku není a je to nějaký rozdíl od nás třeba v nehodovosti nebo trstných činech s ní a bez ní..leda prd. Že to byly ještě střeva a jeli jak machři ve střepu se zadním náhonem v dešti a bez pásů je věc jiná a to je kámen úrazu.
Já čekal, že tam budou mít kilo heroinu a ona je to jenom obyčejná tráva.

30.08.2006, 07:48 |
free.tree | Upraveno: 2006-08-30 07:49:06
Problém byl dle mého mezi volantem a sedačkou; a druhej mezi silnicí a řidičem. To počasí tomu jen dalo třešničku na dort...
aspon kdyby tam byl nějakej skunk ..nudaři
jinak škodovka ruleZzzzz idioti
MDS kde presne se to stalo ?
Štěstí v neštěstí, trefit kamion čelně bez pásů tak je bilance podstatně horší. Na druhou stranu mohli sestřelit nějakou maminu v Yarískovi která by vezla děti ze školy ...
V 18-ti s čerstvým řidičákem si spousta lidí připadá jako největší frajer, někteří to blbnutí ustojí a jiní ne, tak to bohužel chodí.
Nám čórly čórky BMW 330 naštěstí i se Sherlogem. Ten paznecht si v autě ještě ubalil špeka, ale musím říct že kriminálku to moc nezajímalo, nechali ho tam...
Nevím proč píšete dobře jim tak, když řídil jeden a nejhůř to odnesl ten vzadu! Jako by se někdo z nás v 18ti choval jinak, tihle měli smůlu.
Kamil 306 má pravdu, když si vzpomenu co jsem dělal já, tak bych řekl, že jsem měl víc štěstí než rozumu!!!

30.08.2006, 12:18 |
EFCA to že někdo nemá v 18ti rozum a jinej jo, to nikoho neomlouvá...
prostě rozumná a bezpečná jízda a pásy jsou samozřejmost, i kdyby řídil úplnej idiot.....a ten co jel vzadu a odnesl to nejvíc, asi taky nesedal do auta k nikomu, koho neznal a tudíž nevěděl co a jak.....takže: dobře jim tak!
Kdo huli, ten umi... Je to proste tak..

30.08.2006, 12:59 |
Beky :(
já teda nevím jak vy, ale já se poutám od 18-ti a nikdy jsem neměl potřebu nějak riskovat se svým životem....
blbci... hlavne at to rozchodej a polisi je poradne schladej... 1000 hodin verejne prospesnech praci s hlidacim psem bych jim dal at z toho dlouho nemaj prdelky
:-)) jaky drogy nejaky listy ze stromu to ma do travy hodne daleko

30.08.2006, 20:13 |
MDS Mrazik: za autobazarem autogarant směrem na Liberec, po pravé straně je ten pomník ( stavba nemocnice...)
Jiroos: zkus si přečíst pořádně ode mě přízpěvky, asi bych to sem nepsal kdyby to bylo listí, viděl jsem to na vlastní oči a ikdyž jsem to nikdy nezkusil trávu poznám...rpokud chceš můžu ti poslat origo fotku, tam to listí má ty zuby po stranách.....

30.08.2006, 20:15 |
MDS Jinak tahle partička údajně několikrát dost ostře ohrožovala chodce, bavil jsem se s kamarádem od policie a dost lidí si na ně stěžovalo, vykrádali auta (rádia atd...) před Kauflandem v JBC
....tak to mi jich tuplem neni líto :-(
jako tykvaak...
Ja se vyradil mimo komunikaci, ne jezdit po silnici jako prase