Navštíveno 737x

Chci se zeptat když jsem si daval pojistku na byt tak mě ta pani (hezka kost) nabizela že bych se mohl pojistit aj ja nevim jak to řikala prostě něco jako povinne ručení na osobu prostě když udělam někde nějakou škodu jako osoba nebo tak, tak že to calne pojištovna samozřejmě je tam nějaka spoluučast ale o to ted nejde, moc mi k tomu neřekla a zajimalo by mě to jak to je když jsem ZTP/P normalně mě nedaj urazovou ani životni pojistku a když tak akorat abych jim platil ale když dojde na věc dostanu kolový tak chci vědět zda je to u tohodle taky protože u mě je samozřejmě větší riziko že nechtěně někde udělam nějakou škodu.
Dík
Tusim ze mi neco takoveho take nabizeli a byla to pojistka proti blbosti ... vysvetlovala mi to ta zenskla treba kdyz zapmenes vypnout vodu a ono to pretece a vyplavi sousedy tak ze se to zaplati z tohohle.

22.08.2006, 09:30 |
Conan Tuším se to jmenuje Odpovědnost za způsobenou škodu, je to cca 400Kč ročně.
Pošli přímo dotaz na pojiš'tovnu, to máš nejlepší. A třeba rovnou na tu ženskou, co si u ní sjednával tu pojistku.