Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Sháním člověka, který mi poradí s BMW

o Navštíveno 831x o
o 15.08.2006, 23:38 | rich.h
Zdravím, sháním někoho kdo rozumí bmw. Konkrétně bmw E46 330 diesel. Při vyšších otáčkách s plynem na podlaze mi to vibruje. Další věc je ta že mi na jedničku a na dvojku když přidám a pustím plyn, cuká řadící páka a strašně mě to sere, jak to furt dělá. Prosím poraďtě mi někdo... Jsem už z těch všech poruch max na nervy a téměř švorc.

Děkuju

o 16.08.2006, 00:56 | vinzek fa
Ty vibrace muzou delat silembloky motoru nedavno sme to resili na e 36 mohlo by ti to kopat i do toho fofrklacku taky ten fofrklacek muze litat kvuli tahlum nebo vidlickam bavorsky peklo ma tyhle problemi casto
o 16.08.2006, 08:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
o 16.08.2006, 16:30 | rich.h
silenbloky jsem právě ted měnil a dělá to pořád :-( Měnil jsem levy a pravy...
o 16.08.2006, 22:10 | Hartik
Zkus se podivat na pohaneci hridel , hned u vystupu prevodovky,jestli ten gumovej spojovaci talir (flexible disk) neni urvanej a nebo nema trhliny. To muze davat vibraci . Pak se podivej na lozisko a to pouzdro co to lozisko drzi na pohaneci hrideli ( je schovany pod plechama na vejfuk - asi tak v puli auta). S tim cukanim v jednicce a dvojce tak to by chtelo projet - vule to muze delat na tahle i uvnitr ale podival bych se jeste na silenblok prevodovky jestli se ti prevodovka nezveda nahoru kdyz pridas plyn a jde to do krutu. Tot vse . Good Luck
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3828 sekund.