Navštíveno 837x

Zdravím, sháním někoho kdo rozumí bmw. Konkrétně bmw E46 330 diesel. Při vyšších otáčkách s plynem na podlaze mi to vibruje. Další věc je ta že mi na jedničku a na dvojku když přidám a pustím plyn, cuká řadící páka a strašně mě to sere, jak to furt dělá. Prosím poraďtě mi někdo... Jsem už z těch všech poruch max na nervy a téměř švorc.
Děkuju
Ty vibrace muzou delat silembloky motoru nedavno sme to resili na e 36 mohlo by ti to kopat i do toho fofrklacku taky ten fofrklacek muze litat kvuli tahlum nebo vidlickam bavorsky peklo ma tyhle problemi casto
silenbloky jsem právě ted měnil a dělá to pořád :-( Měnil jsem levy a pravy...
Zkus se podivat na pohaneci hridel , hned u vystupu prevodovky,jestli ten gumovej spojovaci talir (flexible disk) neni urvanej a nebo nema trhliny. To muze davat vibraci . Pak se podivej na lozisko a to pouzdro co to lozisko drzi na pohaneci hrideli ( je schovany pod plechama na vejfuk - asi tak v puli auta). S tim cukanim v jednicce a dvojce tak to by chtelo projet - vule to muze delat na tahle i uvnitr ale podival bych se jeste na silenblok prevodovky jestli se ti prevodovka nezveda nahoru kdyz pridas plyn a jde to do krutu. Tot vse . Good Luck