Navštíveno 896x

Cau,prosim Te,hod mi na mail presnejsi info ohledne toho tohoto patku. Neco potrebuju udelat pracovni casovou kombinaci a zajisteni prepravy + jeste zbytek akcniho patku. Zavolal bych Ti,ale bud jsem nekde ztratil mobil (coz je blbost) nebo ho nekdo slohnul. Vubec ho nemuzu nikde najit. Vse jsem uz prolezl a nikde neni. :-((((((((((((

14.08.2006, 19:50 |
Q v pátek dojeď po 20:00 na Barrandov a to je celé. na 21h jedeme tam a odvoz máš kdykoli zajištěn.
takže neřeš............ :-))))))))))))
diky.budu na Barandově kolem cca 20:15 hodiny. V pátek máme zátah. Sere mě ten mobil. To teď hlavně řešim :-(((((

14.08.2006, 21:12 |
Q ty woe, ale zvoní, zvojí. prolez auto!!!!

14.08.2006, 21:14 |
Zdenek (A)
A jeje! Panackove budou nekde pachat vytrznosti! ;-)))

14.08.2006, 21:17 |
Q Bud v klidu DENDO, my totiž budeme pod dozorem Admina, tak si na nás moc nedovoluj jo!!!!! :-))

14.08.2006, 21:21 |
Zdenek (A)
;-) ..... ja se s nim nejak domluvim :-)
Moje auto jsem prolezl,služebáka jsem též prolezl,kancl jsem obrátil vzůru nohama.....prostě je někde v ........ Jestli ho někdo z kolegů schoval,chraň ho ruka páně se mi dostat pod ruce.
Zdeněk: No není k tomu daleko...

14.08.2006, 23:55 |
clown Felda .. ty ses jako ja ... muj mobil zvonil 3 dny ... a byl stejne v prdeli ..
clown: no ja bych nerad o nej prisel,protoze to byl za posledni moji dobu mobilu zatim ten nejlepsi. A pak hlavne cisla na nektery lidicky,kteri me ,, znaj " a taky treba i obcas ,, zavolaj " a pak taky co jim obcas zavolam ja. Ono je to stejne jedno. Kdyz nekdo bude chtit se mnou mluvit,tak vi jak na to a kde me sehnat a zna i jine zpusoby jak me sezene.
Q: Hledal jsem dneska skoro celej den,nikde neni.Zaukoloval jsem i par lidi na to.Sice zvoni stale,ale nevim jak dlouho to vydrzi.Je teda vyhoda ta,ze tam mam silnou baterku a je nabitej. Zacinam se smirovat s tim,ze uz asi neni a je v tahu,coz me sere a to i vcetne nekterych sms zprav od par dobrych lidicek.....................
Do pi.. z....... :-((((((((((((((

15.08.2006, 23:43 |
Q woe, koupíme ti novej, hlavně klid!
A jeeee Peto uz zas:-( kua... na ICQ mas na me cislo...:-) pak mi hod tvoje new,ju?
Q: Dekuji,ale nechci.V klidu to sotva ted jde.
DJ.UFIK: Mrknu potom na to. Jinak zatim to cislo zvoni.Uvidime co se bude dit dal..........
petulo>psal jsem ti na icq...
ps, vzkaz od meho milacka: mas se stavit na kafe ;)

16.08.2006, 18:04 |
clown to kafe je ze Spolku, nebo od Zida ???
:o)))
michal_smsmsm: vzkaz jsem si precetl. VYrid tvemu milackovi,ze nevim kdy se stavim. Chodim zase posledni dobou z prace az pozde vecer,kolem 21:30 nebo dokonce 22:30 hodine,takze nevim kdy se zastavim.Jo a ze ji pozdravuju.