Navštíveno 836x

10.08.2006, 13:53 |
chudy | Upraveno: 2006-08-10 13:53:39
Když se tu v okolí pohybuješ, nevíš o nějakým ručním mytí v Berouně a okolí?
+ Neznáš někoho kdo tu tahá auta z DE?
Díkes
srry za OT ale az budes zase v Pribrami tak fine rucni myti je na dubne v pneuservisu Dubno:)

10.08.2006, 14:00 |
chudy Martyn156: Dikes. No ja jezdim na Dobris, ale dik za info, urcite se na Dubno mrknu... Ale pohybuju se ted v Beroune a tak jsem myslel neco tady okolo ;-)

10.08.2006, 14:19 |
Alííí Ruční mytí máme v Žebráce u Charouze (je tam i myčka, i růčo). Cena asi 169,- Kč myslím (platím CCS).
Jinak v Hořovicích na Valdeku (směr Komárov) je taky ruční mytí - "K+K" - Benzínka + Autobazar + STK + lakovna + ruční myčka (dobrá), včetně čištění interiérů.
V Berouně bych kecal, vím jen o automat. myčce na dálnici u tý nový ÖMV. Jinak na sídlišti myslím nic neni...
A kdo tu tahá auta z DE ? Děláš si ze mě prd*l? V Berouně snad každej, kdo má řidičák....!!!!! :o))))))
Projeď se po starý silnici od Rudný až do Králováku, a potkáš tak 30 bazarů... Polovinu z nich znám, ale myslím, že v dnešní době se vyplatí si půjčit polaťák, a zajet si pro auto sám, který si předem najdeš na mobile nebo na ebayi... Hezký auta maj na Rudný (Švýcarsko=trochu dražší, platí se clo), a taky v Lodenicích (drahý=rejžuje prachy). Jinak Beroun je řekl bych přebranej.
Co sháníš?
Jinak Příbram asi nejedu, nestíhám, takže pokec dáme jindy (třeba druhá Mimoň, nebo Budějovice-finále).
UF ! :o)

10.08.2006, 16:13 |
chudy Mě jde hlavně o to, že si potřebuju někdy v Berouně sám umýt růčo auto a do automatický myčky fakt nee :-) Nechce se mi lítat do Prahy na Shellku apod. Mrknu se v těch Hořovicích, tam to znám dobře...
S tím taháním, tak kolega z Berouna chce dovézt auto a bojí se říct někomu cizímu. Tak jsem myslel, jestli nemáš někoho známýho ('ověřenýho').
Já si auto i mašinu dotáhnu sám ;-)
V Budějicích budu na 100% nebo můžem pokecat někdy v Berouně/Žebráku...

10.08.2006, 23:29 |
Alííí No počkej, růčo a SÁM si ho asi neumeješ. Myslel jsem ruční, ale s obsluhou. Ruční a sám tak max. doma...
O bazaru můžem pokecat, ale lepší osobně.. Jaký auto chce?

11.08.2006, 09:46 |
chudy Ale tak ruční s obsluhou taky neni špatná :-)
Kombíka do 150tis... koukal na Focuse a takovýhle...

11.08.2006, 10:03 |
Alííí No tak ruční s obsluhou v Žebroni u Charouze, nebo ty Hořovice, jinak asi všude kartáče...brrrrrrr ! :o/
Forda nebrat, co nějaký VW (Passat B5, Golf) nebo Octavii... V bazarech musej mít na výběr, ne? Zeptám se...

11.08.2006, 10:56 |
chudy Znáš to, někdo má o autech úplně jiný představy... Já bych si dotahnul Oktávku nebo Pašíka TDi a bylo by...