Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Alííí

o Navštíveno 837x o
o 10.08.2006, 13:53 | chudy | Upraveno: 2006-08-10 13:53:39
Když se tu v okolí pohybuješ, nevíš o nějakým ručním mytí v Berouně a okolí?

+ Neznáš někoho kdo tu tahá auta z DE?

Díkes

o 10.08.2006, 13:57 | Martyn
srry za OT ale az budes zase v Pribrami tak fine rucni myti je na dubne v pneuservisu Dubno:)
o 10.08.2006, 14:00 | chudy
Martyn156: Dikes. No ja jezdim na Dobris, ale dik za info, urcite se na Dubno mrknu... Ale pohybuju se ted v Beroune a tak jsem myslel neco tady okolo ;-)
o 10.08.2006, 14:19 | Alííí
Ruční mytí máme v Žebráce u Charouze (je tam i myčka, i růčo). Cena asi 169,- Kč myslím (platím CCS).

Jinak v Hořovicích na Valdeku (směr Komárov) je taky ruční mytí - "K+K" - Benzínka + Autobazar + STK + lakovna + ruční myčka (dobrá), včetně čištění interiérů.

V Berouně bych kecal, vím jen o automat. myčce na dálnici u tý nový ÖMV. Jinak na sídlišti myslím nic neni...

A kdo tu tahá auta z DE ? Děláš si ze mě prd*l? V Berouně snad každej, kdo má řidičák....!!!!! :o))))))

Projeď se po starý silnici od Rudný až do Králováku, a potkáš tak 30 bazarů... Polovinu z nich znám, ale myslím, že v dnešní době se vyplatí si půjčit polaťák, a zajet si pro auto sám, který si předem najdeš na mobile nebo na ebayi... Hezký auta maj na Rudný (Švýcarsko=trochu dražší, platí se clo), a taky v Lodenicích (drahý=rejžuje prachy). Jinak Beroun je řekl bych přebranej.
Co sháníš?

Jinak Příbram asi nejedu, nestíhám, takže pokec dáme jindy (třeba druhá Mimoň, nebo Budějovice-finále).

UF ! :o)
o 10.08.2006, 16:13 | chudy
Mě jde hlavně o to, že si potřebuju někdy v Berouně sám umýt růčo auto a do automatický myčky fakt nee :-) Nechce se mi lítat do Prahy na Shellku apod. Mrknu se v těch Hořovicích, tam to znám dobře...

S tím taháním, tak kolega z Berouna chce dovézt auto a bojí se říct někomu cizímu. Tak jsem myslel, jestli nemáš někoho známýho ('ověřenýho').

Já si auto i mašinu dotáhnu sám ;-)

V Budějicích budu na 100% nebo můžem pokecat někdy v Berouně/Žebráku...
o 10.08.2006, 23:29 | Alííí
No počkej, růčo a SÁM si ho asi neumeješ. Myslel jsem ruční, ale s obsluhou. Ruční a sám tak max. doma...
O bazaru můžem pokecat, ale lepší osobně.. Jaký auto chce?
o 11.08.2006, 09:46 | chudy
Ale tak ruční s obsluhou taky neni špatná :-)

Kombíka do 150tis... koukal na Focuse a takovýhle...
o 11.08.2006, 10:03 | Alííí
No tak ruční s obsluhou v Žebroni u Charouze, nebo ty Hořovice, jinak asi všude kartáče...brrrrrrr ! :o/

Forda nebrat, co nějaký VW (Passat B5, Golf) nebo Octavii... V bazarech musej mít na výběr, ne? Zeptám se...
o 11.08.2006, 10:56 | chudy
Znáš to, někdo má o autech úplně jiný představy... Já bych si dotahnul Oktávku nebo Pašíka TDi a bylo by...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4038 sekund.