Navštíveno 1929x

jak nejlépe na Berlín ze Šluknovského výběžku z Mikulášovic ?
Z Dol.Poustevny na Neustadt , Bishofswerda a Dráždany dálnice A4
nebo Rumburk - Bautzen a dálnice A4
Aldo kde tam je přechod, u vás nebo ve Vandáku klasicky ?
Dá se třeba i přes Jiříkov ?
Jsem dostal takovej blbej nápad jet se vykoupat z chajdy na Usedom, ono je to nákych 400km , nejel bys s nama na 1-2 dny Aldo ?
podle me se da pres jirikov, v rumburce je prechod taky.....
taky nesjem mistni, ale rumburk-bautzen se celkem da.....
ti spis poradi Alda... ale uz sem ho na netu dlouho nevidel.....
Alda: jak si nadaval ze sis zk. kolo.... tak ja ted v nedeli na sebru prorazil obe levy:((( dira jak krava, plna vody... potme...za deste.. nebyla videt..... a jeste 3 dalsi podobni exoti:)))) jo a predtim sem to na trase rybniste...kousek za sjezdovkou tahal z pangejtu ... na mokru, z kilicka tak 200 metru bok sem bok tam.... nechapu jak sem timhle stylem projel to esicko.... no a pak uz jen pomalucku do prikopu... autu nic.....
hele já jel z chajdy v nedeli večer asi ve 20h. , prutrz mracen jak kráva, z Jiřetína a Šebru to teklo jak řeka
a nad Svorem tam v těch esíčkách co je ta 40ka myslím ..
tam prasklá silnice, hrana jak hovado a nějakej Passat rozházeny puklice, auto na heveru a kola v pí*i ...
ještě že tam dal trojuhelnik jinak jsem to vymet taky ...
tam muselo skoncit aut !
pěknej link > všechna střediska na Usedomu vlevo v menu, po 30 letech kdy se tam jezdilo a nikam jinam člověk nemohl docela vzpomínám :-)
[ Link ]

11.08.2006, 09:34 |
erix7 (K)
moc pěkný .. dík, super se to pohybuje ..
no já na Usedomu nikdy nebyl, zato jsem byl s našima coby dítko asi 11x na Poelu což je kousek vedle, taky bych se tam rád někdy mrknul s dnešníma autama je to brnkačka, docela bych rád viděl jak se to tam změnilo za těch 20 let co jsem tam nebyl
ozzy: tak ja to tam prorazil o chvili pozdeji... predni prorazil, zadni ma asi potrhanej kord... dojel sem na tom ale smajda......
stali tam dalsi tri auta... nebjizdel sem je ... chtel sem zajet mezi ne a pomoc jim a projel sem to taky:(((((