Navštíveno 863x

06.08.2006, 20:59 |
Tichy Ahoj jsem v koncich..Potrebuju pro brachu vybrat notebook.Cena by mala byt od cca 25-30 tis kc. Pozadavky dobra vydrz na baterku a taky vysoka odolnost krytu. Bude pouzivan hlavne na internet pres mobil(takze Bleutooth), potom nejakej ten film,MP3 a obcas nenarocny hry...Hlavne nechci Acer ten mam i par kamaradu ho vlastni a teda nic moc zkusenost :o( Premyslim nad Asus nebo HP? Vazne se v tom momentalne vubec neorientuju :o(

07.08.2006, 10:09 |
paia Dell, IBM, HP jen nektery rady. mam HP NC8000 a uz podruhe sel na reklamaci s vadnou zakladni deskou. a to je prosim notebook za 80 tisic....

07.08.2006, 10:24 |
Daryl (A)
ja mam ted NTB Asus A3A. Nema teda BT, ale jinak v "plny" vybave (wi-fi, USB, firewire,DVD-Writer). Je to ten z tech low endu, ale nemam k nemu vyhrady. Mam ho asi mesic/dva a zatim jsem nenarazil na zadny problem. Vse jede jak ma.

07.08.2006, 11:14 |
Pluto Já mám HP nx 9105 a jsem naprosto spokojen, taky mu jen chybí BT, ale to nepotřbuju :-)))) Má i nVidia GeForce 4, tak si na něm i zapařím nějaká ty hry jako jsou např NFSU2 nebo Colin McRay 4. V poho zvládá i srazové prostředí při měření dB Drag Racing :-)))
Ségra má ACER a už nikdy více, po asi půl roce domácího používání jí praskly oba panty na dasplayi :-(((
máma má Acer 5 měsíců a bez jakékoliv chybičky,ale chová se k tomu hodně slušně (pouze na účto...)
No ja mam della inspiron a naprosta spokojenost a to hu uzivam na praci, takze nejake super hezke zachazeni moc nezna. Ale osoupanej neni, klavesnice naprosto v klidu.......

08.08.2006, 21:46 |
Tichy Daryl a ostatni: Jak je to u Asuse s reklamaci vsechno v pohode??
www.dell.cz maji ted nejake akce na inspirony
ja mel drive acer, ale ten jsem po pate reklamaci definitivne vratil zpet
ted mam dell a jsem happy :-)
inspiron 6400 :-)

09.08.2006, 09:43 |
Tichy Asi uz mam vybrano
[ Link ] Nevite kde by se dal koupit na splatky??