Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > TO: lukaS4, Coradomann, The Timo, Martinec7

o Navštíveno 487x o
o 08.05.2006, 20:28 | choze
Lidi díky za gril, kuře, maso, Magistra, hlídání místa a společnost - každýmu patří více či méně z toho výpisu :-)

Díky lidičky - samo sebou i vašim polovičkám :-)

o 08.05.2006, 21:29 | Martinec7
Choze> jasne chlape, jsem moc rad ze jsem jak tebe tak vas mohl poznat osobne a timto vam take moc dekuji za spolecnost, super particku, proste jste super lidicky a asi zacinam chapat proc je Beky z lidicek z AHC tak ulitla, jak stale vsude uvadi, jeste jednou dikes vam vsem, jo a nemate nahodou nekdo moji skladaci zidlicku? :o) Dikes.
o 08.05.2006, 21:52 | TheTimo
nz za masko, opět super partička, Marťas my si to užili super ne? :o)
o 09.05.2006, 10:09 | kasa.d
taky tam po mě jedna židla zůstala, taková ta modro-bíle pruhovaná
o 10.05.2006, 06:27 | corradoman
mam je já!Obě dvě.Chce te je poslat?NEbo na nějakym sraze?K mauritě mě nepustili,takže mam dost času.Určitě se přijedu někam podívat!
o 10.05.2006, 06:28 | corradoman
choze: jo a neni zač,když už tam ten gril byl,tak proč ne:o))))Bylo to tam super!
o 10.05.2006, 10:03 | kasa.d
posílat nemusíš, voz to sebou na srazy a hotovo. Na každým EMMAckým mě potkáš :-)
o 10.05.2006, 10:05 | choze
corradoman - jakto že nejdeš k matuře?
o 10.05.2006, 16:52 | corradoman
za pět z technologie skla na vysvědčení!Nenaděláš nic!
o 10.05.2006, 20:17 | Martinec7
corradoman>>> ty krawo, to se z tebe po*eru, kdybys neco rek, bych ti helfl, mam tu samou skolu za sebou s vyznamenanim , ne ze bych se chtel kasat, ale nic lehciho me nemohlo potkat, jo a s tou zidlou to nejak vymyslime dikes , ze jsis e ozval :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3024 sekund.