Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Dovoz vozidla

o Navštíveno 522x o
o 05.05.2006, 23:21 | france
čau - někde jsem v nedávné době zaslechl, že by mělo jít přivézt a přihlásit vše co má platné papíry v EU neví někdo podrobnosti - od kdy, omezení???

o 06.05.2006, 13:53 | PetrS13
prej je to teď v parlamentu a když to schválí tak od 1.7 by to mělo jít pokud bude mít auto platnou technickou v zahraničí,víc nevím :o)
o 07.05.2006, 08:41 | Fordik
Mělo by to tak být,ale bude problém právě s tou technickou. Starší auta prý neprojdou nějakými předpisy, tudíž to bude zase zákon na h....

Ale to mám jen z doslechu, nechme se překvapit :o)
o 08.05.2006, 11:38 | Thomas987
normálně přivezeš a přihlásíš auto který má normu EURO2.......ikdyž je starší těch 8-mi let..
o 08.05.2006, 11:47 | Pepíno_Honda
tojo, ale tady se jedná např. o to, že si najdu v D pěknýho Civica VTi, model 92-95, a ten normu E2 nemá, takže ho nepřihlásíš... ale pokud to bude tak, jak píše France, tak nebude problém... Co vím, tak to takhle normálně funguje v Polsku. Teď tam kamarád prodává Vectru A z 1991 a ten polák to normálně přihlásí....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.